Scarlett Johansson

Kjoletrikset som får deg til å se slankere ut

Smart mønstermiks har en positiv effekt på formene dine. Slik gjør du det.

SMART MØNSTERMIKS: Bruk mønster til å kontrollere formene dine. Hvor vil du ha mest fokus? Bruk store mønster på den kroppsdelen du ønsker skal synes mest.  Foto: All Over Press/Produsentene
SMART MØNSTERMIKS: Bruk mønster til å kontrollere formene dine. Hvor vil du ha mest fokus? Bruk store mønster på den kroppsdelen du ønsker skal synes mest. Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skuespiller Scarlett Johansson har et utseende mange misunner henne. Hun er i tillegg veldig flink til å kle seg etter formene sine.

Dersom du har store bryster og synes at du alltid ender opp med å se «tung» ut på toppen, gjør du lurt i å følge Scarletts eksempel - som da hun fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk Of Fame i mai.


Da hadde skjønnheten på seg en svart og hvit-blomstrete overdel, mens skjørtet, som også var i de samme fargene, hadde store firkantede trykk.

Mønstermiksing er veldig trendy, og som oftest kan det være smart å velge et større mønster på den nederste delen av antrekket.

Er du veldig formfull, og bruker mønster fra topp til tå, er det, som KK.no tidligere har skrevet, best å bruke mindre mønster - da disse har en forminskende effekt.

LES OGSÅ: Motereglene du har lov til å bryte

Den beste miksen lager du selv

Det er ikke alltid like lett å finne en kjole med de riktige mønsterkombinasjonen. I stedet kan du sette sammen antrekket selv ved hjelp av et blyantskjørt og en bluse eller peplumtopp.

På denne måten kan du få både fargene og mønsterne som du føler deg mest komfortabel i.

Hvis du ikke føler at du mønster er helt deg, er det også pent med enten et svart eller ensfarget blyantskjørt og mønstrete overdel, eller motsatt.

Kjøpetips får du nedenfor:


LES OGSÅ: Slik kler du bort magen

Krever planlegging

Antrekket blir også mer spennende ved å blande ulike mønster. Det er ganske vågalt og krever litt planlegging, men du verden så kult det er når det først klaffer.

For å unngå at det ser forvirrende ut, bør du finne noe som kan skille de forskjellige mønsterne fra hverandre, som for eksempel et belte.


LES OGSÅ: Slik virker du tre centimeter høyere
TRENDSETTERE: Både Olivia Palermo, Diane Krüger og Marion Cotillard vet hvordan mønstermiks skal gjøres. Foto: All Over Press
TRENDSETTERE: Både Olivia Palermo, Diane Krüger og Marion Cotillard vet hvordan mønstermiks skal gjøres. Foto: All Over Press Vis mer
KJOLEFIN: Scarlett Johansson ser lekker ut i mønstermiks.Det har også en slankende effekt på figuren hennes.  Foto: All Over Press
KJOLEFIN: Scarlett Johansson ser lekker ut i mønstermiks.Det har også en slankende effekt på figuren hennes. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer