Bodylotion

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

7 produkter vi elsker både med full og slunken lommebok.

BUDSJETTFAVORITTER: Sjekk ut hvilke produkter KK-redaksjonen tyr til når lommeboka er litt slunken! Foto: Produsentene
BUDSJETTFAVORITTER: Sjekk ut hvilke produkter KK-redaksjonen tyr til når lommeboka er litt slunken! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vel kanskje ikke så rart at lommeboka er litt slunken nå etter flere uker med julegaveshopping, ekstra mye god mat og festligheter.

Mest sannsynlig har du såpass mye liggende av skjønnhetsprodukter i skapet at det skal mye til for at du bare må ha noe nytt fordi det er tomt.

Selv om det er ubeleilig, trenger man av og til en ny krem eller et stylingprodukt. Da er det greit å vite om produkter som ikke koster skjorta, men som allikevel er supergode.

Vi i KK magazine-redaksjonen har testet ut masse produkter, og har selvfølgelig mange favoritter. Denne gangen fikk vi i oppdrag å plukke ut et budsjettprodukt hver som vi digger, både når det er god dekning på kontoen og når lommeboka er litt slunken.

LES OGSÅ: Triks deg til perfekt eyeliner hver gang

Exomega Emolient Cream, Aderma

Ellen Wisløff, redaktør: Kremen gjør at huden i ansiktet blir kjempefin, samtidig som den lindrer tørr og irritert hud. Perfekt også til å barn med eksemhud (kr 75).

Repair Lotion Extra Dry, Yves Rocher

Tone vid Skipá, skjønnhetsjournalist: Rik bodylotion med naturlige ingredienser. Den trekker raskt inn i huden, og er supergod for tørr hud. Dessuten lukter den helt nydelig (kr 70).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer