Bodylotion

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

7 produkter vi elsker både med full og slunken lommebok.

BUDSJETTFAVORITTER: Sjekk ut hvilke produkter KK-redaksjonen tyr til når lommeboka er litt slunken! Foto: Produsentene
BUDSJETTFAVORITTER: Sjekk ut hvilke produkter KK-redaksjonen tyr til når lommeboka er litt slunken! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vel kanskje ikke så rart at lommeboka er litt slunken nå etter flere uker med julegaveshopping, ekstra mye god mat og festligheter.

Mest sannsynlig har du såpass mye liggende av skjønnhetsprodukter i skapet at det skal mye til for at du bare må ha noe nytt fordi det er tomt.

Selv om det er ubeleilig, trenger man av og til en ny krem eller et stylingprodukt. Da er det greit å vite om produkter som ikke koster skjorta, men som allikevel er supergode.

Vi i KK magazine-redaksjonen har testet ut masse produkter, og har selvfølgelig mange favoritter. Denne gangen fikk vi i oppdrag å plukke ut et budsjettprodukt hver som vi digger, både når det er god dekning på kontoen og når lommeboka er litt slunken.

LES OGSÅ: Triks deg til perfekt eyeliner hver gang

Exomega Emolient Cream, Aderma

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

Ellen Wisløff, redaktør: Kremen gjør at huden i ansiktet blir kjempefin, samtidig som den lindrer tørr og irritert hud. Perfekt også til å barn med eksemhud (kr 75).

Repair Lotion Extra Dry, Yves Rocher

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

Tone vid Skipá, skjønnhetsjournalist: Rik bodylotion med naturlige ingredienser. Den trekker raskt inn i huden, og er supergod for tørr hud. Dessuten lukter den helt nydelig (kr 70).

LES OGSÅ: Rundt halvparten av oss sliter med voksenakne

Dry Shampoo, Batiste

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

Stine Therese Strand, moteansvarlig: Jeg har prøvd mange ulike tørrsjampoer i alle prisklasser, men Batiste er helt klart den beste. Den frisker opp håret mellom hårvaskene samtidig som den gir tekstur og volum (kr 75).

Face Cerat, Aco

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

Gry Thune, journalist: En leppepomade med voksaktig konsistens som gjør at den holder seg lenge på leppene. Leppene føles myke og glatte. Finnes ingen over, og knapt noen ved siden av (kr 40).

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt mørker ringer og poser under øynene

Body Oil, Northern Beauty

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

Inga Jeanette Rubach, art director: Denne lette kroppsoljen er perfekt for tørr vinterhud og føles ikke klissete ved påføring. Duften og konsistensen gjør at du får litt spa-følelse hjemme (kr 140).

CC Cream Anti Redness, L'Oréal

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

Stine Harmann, prosjektleder trening, helse, livsstil: For meg som trener mye er det et must med en CC Cream som også demper rødhet i kinnene. Det gjør denne (kr 180)!

LES OGSÅ: Si farvel til irriterende maskaraklumper

Nailpolish, H&M

KK-redaksjonens budsjettfavoritter

Michelle H. Stensrud, intern: Denne neglelakken er en drøm å legge! Den brede kosten er veldig god og ett strøk er nok for å få et pent resultat. Min favorittfarge er «Lifejacket» (kr 50).

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer