Julegaver

KK-redaksjonens ønskeliste

Dette håper vi ligger under treet i år.

ØNSKELISTEN: KK-redaksjonen deler sine julegaveønsker. FOTO: Skjermdump
ØNSKELISTEN: KK-redaksjonen deler sine julegaveønsker. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Vi skriver midten av desember, og julen er rett rundt hjørnet. Er du usikker på hva du skal gi bort til en du er glad i eller kanskje også ønske deg selv, her er KK-redaksjonens egne julegaveønsker.

Ida Elise Eide Einarsdóttir, mote- og skjønnhetsansvarlig

– Jeg har nok noen ønsker som må bli med drømmen også i år mens andre er mer overkommelige. På ønskelisten min denne julen står plagg og tilbehør jeg har ønsket meg lenge, men også en god flaske Champagne, gavekort på opplevelser og ikke minst gaver med mening.

Ingeborg Heldal, sjefredaktør

– Jeg er heldig, og har en mann som alltid kjøper fantastiske gaver til meg. Helt fra vi ble sammen for snart 20 år siden, har det å åpne gavene fra ham på julaften vært en frydefull opplevelse. Som regel opererer han uten ønskeliste, men jeg bruker likevel en tid på å lage en liste med ønsker til jul. Det minner meg om å være liten og sitte med Brio-katalogen og skrive brev til nissen. I år inneholder listen min lite Lego og kosedyr, men mer kos og egenpleie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer