<strong>FØLG MED PÅ BLOGGEN:</strong> Silje Pedersen, mote- og skjønnhetsredaktør i KK, skal dekke moteuken i Paris. Foto: Per Ervland
FØLG MED PÅ BLOGGEN: Silje Pedersen, mote- og skjønnhetsredaktør i KK, skal dekke moteuken i Paris. Foto: Per Ervland Vis mer

Silje Pedersen

KK-Silje dekker moteuken i Paris

Følg med på bloggen hennes her på KK.no.

Publisert
Sist oppdatert
Denne fredagen reiser Silje Pedersen, mote- og skjønnhetsredaktør i KK, til Paris for å dekke moteuken.

Ønsker du allerede nå å få en sniktitt på høstens store trender, kan du følge med på bloggen hennes i helgen, her på KK.no.

SE OGSÅ: Disse bloggene bør du lese

Få moteekspertens anbefalinger

Silje skal på flere av de store visningene under moteuken i Paris, blant andre Lanvin, Maison Martin Margiela, Viktor & Rolf og Akris – hvor hun følger med på hva som skjer både på catwalken og backstage, og vil gi deg sine spådommer om hva som blir høstens største trender.

- Paris Fashion Week er en av de mest prestisjetunge moteuken i verden. De store motehusene setter ofte trendene for neste sesong. Det er heller ingen tvil om at både fransk sømkunst og selve motebyen Paris er en av de største inspirasjonskildene for moteredaktører, journalister og bloggere, sier Silje.

Gatemote fra Paris

I tillegg vil du selvsagt få se bilder av antrekk på bloggen – både Siljes egne og gatemotebilder, og du vil dessuten få Siljes beste shoppingtips i motehovedstaden.

- Jeg gleder meg ikke bare til å se hva designerne viser på catwalken, men også hva de fryktløse fashionistaene kler seg opp i til visningene. Ofte kan du bli veldig inspirert av å se hvordan moteredaktørene og bloggere setter sammen antrekk og ulike kombinasjoner på gata. Mange planlegger antrekkene sine mange måneder i forveien, som for eksempel moteredaktør for japanske Vogue, Anna Dello Russo.

Bloggen SILJES MOTEVERDEN finner du her på KK.no: http://blogg.kk.no/.

London Fashion Week

Har du lyst på en sniktitt på høsttrendene allerede nå? KK.no var på London Fashion Week i februar, og vi kan fortelle deg at...

 • den flatterende kappen består, ifølge Preen
 • vårens trendfarge mintgrønt blir metallisk, ifølge Issa og Louise Gray
 • strømpebuksene skal være hvite, ifølge Jasper Conran
 • den nye it-vesken blir «Del Rey», ifølge Mulberry

 • Vi fikk også de beste stiltipsene til Superman Returns-skuespiller Kate Bosworth og den britiske it-jenta Jameela Jamil. Sjekk også hva britiske kvinner på gaten anbefaler denne våren.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer