Skjønnhetstrend

KK tester: gnagsårplaster på kviser

Trenden tar av på sosiale medier, men fungerer det egentlig?

REDNINGEN? Videoer av folk som bruker gnagsårplaster til å fjerne kviser sprer seg som ild i tørt gress på sosiale medier, men funker det? Vi har testet. Sjekk resultatet nederst i saken. Foto: Produsentene og NTB
REDNINGEN? Videoer av folk som bruker gnagsårplaster til å fjerne kviser sprer seg som ild i tørt gress på sosiale medier, men funker det? Vi har testet. Sjekk resultatet nederst i saken. Foto: Produsentene og NTB Vis mer
Publisert

Ordene gnagsårplaster og kvise er to av de minst sexy ordene vi vet om, men sammen kan de faktisk gjøre underverker. Eller?

Tik Tok har uten tvil blitt vår kilde til både artige og veldig rare, oppsiktsvekkende trender. Folk deler de sprøeste tips og triks innen alt fra mat til mote, sport til skjønnhet.

Under sistnevnte kategori har vi funnet mange triks som virkelig har fått oss til å sperre opp øynene. Her om dagen kom vi over en rekke videoer av folk som la poteter på kvisene sine for å få dem til å forsvinne raskere.

Michael Zangani, hudlege ved Volvat og mannen bak hudlegebloggen drzangani.no, hadde fått med seg trenden og kunne fortelle til KK at det kan være noe i det.

- Potet inneholder rikelig med stivelse og C-vitamin som har en anti-betennelseeffekt og pigment-reduserendeeffekt, og vi vet at hele akne-prosessen er en ren betennelseprosess.

Nå har det dukket opp en ny «få bukt med kvisene»-trend, og vi vil selvfølgelig prøve. Den siste tiden har det nemlig poppet opp flere videoer som viser at folk legger gangsårplaster på kvisene sine for så våkne opp med så å si kvisefri hud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer