Kk.no

KK.no ble ny denne uken

Norges største nettsted for kvinner har fått en visuell oppgradering.

KK.no ble ny denne uken
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har over 200 000 unike brukere og 1 million sidevisninger i uka, og er med dette landets største rendyrkede kvinnenettsted. Målet med omleggingen er å gi siten, som i 2011 har eksistert i fem år, en ny og oppdatert magasinlook uten å miste viktig brukervennlighet. Totalinntrykket er ryddigere og renere enn før, og både redaksjonelle og kommersielle flater har økt i størrelse.

Leserne virker fornøyd

- Vi er veldig fornøyde med resultatet, og har allerede fått en rekke hyggelige tilbakemeldinger fra både lesere og kunder om at siten nå fremstår enda mer innbydende og har fått en internasjonal touch over seg, sier redaktør for KK.no Linda Joachime Helgesen Aslaksen. Hun overtok redaktørjobben for siten 1. desember i fjor.

Har fått flere lesere

– De økte bildeflatene og den ryddige strukturen gir et visuelt løft til innholdet, og gjør de redaksjonelle omgivelsene enda mer attraktive også i annonseøyemed. Vi er spente på å se hvilke effekter dette vil få for trafikken, men det ser allerede svært lovende ut. KK.no har ifølge TNS Gallup økt antall sidevisninger med 21 prosent siste år.

Nytt ansikt med på laget

Legg også merke til at tidligere leder i VGs minMote, Silje Pedersen, nå har blitt moteredaktør i KK og naturligvis derfor også har flyttet bloggen sin til KK.no, der den har fått en sentral plass på forsiden. - Siljes Moteverden er et utmerket supplement til dagens populære motestoff på siten, og vi er stolte og glade over å ha henne med på laget, sier Aslaksen. Les mer om Silje Pedersen her.De nye annonseflatene på KK.no holder INMA-standard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer