Costume Awards

KK.nos fashion editor Darja Barannik er årets best kledde kvinne!

Her er vinnerne fra Costume Awards 2016.

DARJA BARANNIK: KK.nos fashion editor ble kåret til årets best kledde kvinne under Costume Awards 2016. Foto: Darjabarannik.com
DARJA BARANNIK: KK.nos fashion editor ble kåret til årets best kledde kvinne under Costume Awards 2016. Foto: Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går ble årets Costume Awards avholdt i Gamle Logen i Oslo. Morten Ramm og Einar Tørnqvist var kveldens konferansierer og Maria Mena åpnet det hele med fantastisk sang. Mote-Norge hadde samlet seg for anledningen, og blant årets nominerte var Jenny Skavlan, Camilla Pihl og KK.nos egne Darja Barannik.

De tre kjempet mot hverandre i en knalltøff kategori - og det som omtales som den gjeveste prisen for kvelden: Nemlig årets best kledde kvinne. Tidligere på kvelden hadde Skavlan allerede vunnet årets moteprofil, men måtte se seg slått da ektemann Thomas «Fingeren» Gullestad skulle lese opp vinneren av årets best kledde kvinne. Med en delvis russisk/norsk aksent annonserte nemlig Gullestad at Darja Barannik er årets best kledde kvinne! 

Det er første gang Barannik er nominert i kategorien og vi i KK.no-gjengen er så stolte av vår fantastisk flotte fashion editor, og vi er selvfølgelig helt enige i at hun fortjener tittelen. Gratulerer, Darja! Sjekk ut noen av hennes beste moteøyeblikk i bildekarusellen under annonsen, samt flere av vinnerne fra gårsdagens pristudeling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer