Klær

Klær du faktisk kan bruke

Hvordan kan du bli både søt og classy med svarte, blanke tights? Designeren Svin har svaret.

Publisert
Sist oppdatert
Hva får du når du blander en dæsj sprø 60-talls science fiction med klassisk Jackie O-stil? Den nye vårlooken fra den norske design-labelen Svin.

Mote for folket

Svin viste sin blodferske kolleksjon torsdag under Oslo Fashion Week. Og er du blant dem som mener at design er noe som passer for skrullete fashionista-tanter og personer med en utagerende eksentrisk Halloween-stil, bør du ta en titt på kolleksjonen til Svin.

Svinaktig kult

Dette er søte og kule klær laget for søte og kule jenter. Klær du får lyst til å gå med. Flere av modellene stilte i svarte, skinnende tights, et av vårens viktigste trendplagg. Og designeren Synne Larsen gjør kunststykket å integrere dette i kolleksjonen uten at det blir tacky. Tvert i mot.

Perler for svin

Her er det også prektige perlekjeder i svart og hvitt og tekkelige topper i kremgult og rosa. Et blikkfang av en rød genser med sløyfe i halsen og ekte 60-tallssnitt. En todelt minikjole som ville gjort Jackie O grønn av misunnelse. Samt en enkel, svart kjole som er gitt det lille ekstra særpreget med et smalt, knallrosa belte.

Pigs in space!

At designeren har latt seg inspirere av mer elleville elementer fra det nevnte tiår, får vi heller bære over med. For space-stilen hører absolutt med, hvis man vil ta 60-tallet på alvor. I tiden før og etter den første månelandingen var dette noe mange var opptatt av, og det satte sitt preg på trendene, som foreksempel i form av moon boots og klær i sølv. Og jammen finner vi ikke både genser og tights i skinnende sølv i Svins nye kolleksjon.

Her kan du se den nye kolleksjonen fra Svin:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer