Brodert

Klær med broderte detaljer er det hotteste du kan ha på deg nå

Shop de fresheste plaggene eller skap looken selv.

BRODERTE KLÆR: Shop inn de kuleste plaggene med broderi nå, eller finn fram nål og trå og gjør det selv! Foto: Abaca
BRODERTE KLÆR: Shop inn de kuleste plaggene med broderi nå, eller finn fram nål og trå og gjør det selv! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg elsker når jeg kan ta et gammelt plagg og gjøre det til noe helt nytt. Da jeg var liten elsket jeg å sy (rettelse: elsket å se på at mamma sydde) over de små hullene jeg hadde i jeansene mine med en eller annen kul patch. Men som de fleste trender, ble også denne mindre og mindre populær etter hvert. Men, nå ser det ut til at det er all grunn til å finne fram nål og tråd!

Det bugner nemlig av broderte klær i butikkene nå, men dersom du er i det kreative hjørnet, er det bare å ta seg en tur på en hobbybutikk og gjøre det selv! Selv om de fleste av plaggene vi har plukket ut ikke er så alt for dyre, er det noen som vi kan innrømme at det er litt galskap å kjøpe. Snekkerbuksene fra Valentino, for eksempel, har en prislapp på - hold deg fast - 25.802 kroner! Så dersom du har et par denimsnekkerbukser og en nål og tråd liggende hjemme, ja, da er det kun fantasien som kan stoppe deg! Sjekk ut andre kule, broderte kjøp i bildekarusellen under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer