Svarte, klassiske pilotbriller (kr 1125/Rodenstock), panamahatt beskytter håret mot sola og hever antrekket mange hakk (kr 149/ Carlings), kort, mønstrete haremsbukse (kr 149/Gina Tricot), flat gladiatorsandal med masse pynt (kr 179/Nelly shoes),svart, sexy badedrakt (kr 299/Ellos) og luftig, grå kjole med knyting, glidlås og store lommer (kr 299/Gina Tricot). Foto: Produsentene
Svarte, klassiske pilotbriller (kr 1125/Rodenstock), panamahatt beskytter håret mot sola og hever antrekket mange hakk (kr 149/ Carlings), kort, mønstrete haremsbukse (kr 149/Gina Tricot), flat gladiatorsandal med masse pynt (kr 179/Nelly shoes),svart, sexy badedrakt (kr 299/Ellos) og luftig, grå kjole med knyting, glidlås og store lommer (kr 299/Gina Tricot). Foto: Produsentene Vis mer

Våremoten 2010

Klær til uteliv på varme dager

Når solen titter fram er det bare et sted det er riktig å være. Nemlig ute, og kanskje helst ved sjøen? Her er klærne som passer.

Publisert
Vi er velsignet med en lang kyststripe, og vet å benytte oss av den så fort sola titter fram. Du kan kle deg lekkert selv om det kan lønne seg å være praktisk ved vannet. La deg inspirere av noe av de freshe sommerklærne butikkene kan tilby nå.

Luftig og svalt

Etter en bitende kald vinter er det nesten vanskelig å se for seg at det noen gang skal bli så varmt at vi nesten ikke orker å ha på oss klær. Den tiden har endelig begynt å nærme seg, og det lønner seg å være forberedt. Med luftige klær som sitter pent enten om du er om bord i en båt eller nyter livet på svaberget er du klar for å gå en moteriktig sommer i møte.

Hold stilen ved vannet i disse svale klærne

Maritim mote

Den nautiske trenden vender alltid tilbake når solen står høyt på himmelen. Synes du det blir for mye av det gode med maritimt fra topp til tå, kan du freshe opp dine gamle basisplagg med tilbehør i nautiske mønstre og farger.

LES OGSÅ: 15 fantastiske sommerplagg

Mønster spriter opp

Mønster i alle former og farger en av de største trendene akkurat nå. Det betyr ikke at du bare kan ta på deg hva som helst bare det er mønstrete, og være trendy. Få gode tips her for hvordan du kan unngå de største feilene.

LES OGSÅ: Sommerplaggene du trenger nå

Klar for å hoppe i havet?

Det er ikke alltid årets bikinidebut er det de fleste av oss er mest frem til. Årets bikinimote er preget av store underdeler og lekre badedrakter. Er du litt mer vågal finnes fortsatt de minimale bikiniene, for ikke å snakke om at den maritime stilen også setter farge på bademoten.Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer