Klærne for deg som våger

Sexy

Klærne for deg som våger

La deg inspirere av Jean Paul Gaultiers nye kolleksjon, og bli en sexy diva.

Publisert
Sist oppdatert
Har du et varmt hjerte for blodrøde leppestifter, tunge øyevipper og svarte divakjoler? Da vil du elske den nye kolleksjonen til den franske designeren Jean Paul Gaultier.

Femme fatale


Her lar han nemlig den femme fatale-kvinnen få utfolde seg i all sin velde. Tenk på gamle Hollwoods-stjerner som Marlene Dietrich og Katherine Hepburn. Kjolene er lange, panneluggene er høye, og utringningene er dype. Det hele er mørkt, dramatisk og veldig, veldig sexy.

Stjel stilen

Den nye looken vil absolutt gjøre høsten litt mer foxy. Finn fram din rødeste leppestift, og legg en makeup som harmonerer med stilen. Slik gjør du det. Også håret må stå i stil. Det er slett ikke så vanskelig som man skulle tro. Slik får du en glamorøs og enkel frisyre.

Se Jean Paul Gaultiers nye kolleksjon her
Catfight på catwalken

Da Gaultier hadde motevisning under Paris Fashion Week i mars i år gikk det også hardt for seg. Motemafiaen og førsteradsfruene hadde neppe ventet seg å bevitne en god, gammeldags slåsskamp da de møtte opp for å se Jean Paul Gaultiers ferske kolleksjon.
Se modellene slå løs på hverandre!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer