DRØMMER: Ja, det finnes faktisk klær vi nesten ville ranet en bank for å få kloa i. Se våre ultimate favoritter denne sesongen i bildeseriene under. Foto: All Over Press
DRØMMER: Ja, det finnes faktisk klær vi nesten ville ranet en bank for å få kloa i. Se våre ultimate favoritter denne sesongen i bildeseriene under. Foto: All Over Press Vis mer

Vårmoten 2010

Klærne som er til å dø for

Vi er nesten villige til å rane en bank for å få råd til dem.

Publisert
Noen antrekk blir man bare sittende og stirre på. Så også i vårens og sommerens kolleksjoner, hvor favorittene tydelig peker seg ut.

Lov å drømme

Det kan være en fantastisk farge. Nydelige broderier. Eller et himmelsk snitt.

Og selvfølgelig viser det seg ofte at det er usakelig dyrt, og helt overmåte utilgjengelig for en bunnskrapt lommebok.

Men én ting er sikkert: Det er lov å drømme, og eventuelt spare....

- Er det opp til meg blir dette det siste jeg viser meg i før jeg dør. Jeg ser for meg evig og total lykke etter dette. Det er for mye og for glitrende, men jeg elsker det av hjele mitt hjerte, sier utgavesjef i KK.no, Linda Joachime Helgesen Aslaksen om sin ultimate favoritt fra Elie Saabs haute couture kolleksjon.

Skjønnhetsjournalist Ida Bergstrøm.
Skjønnhetsjournalist Ida Bergstrøm. Vis mer

Tiltalende eleganse

Skjønnhetsjournalist Ida Bergstrøm har falt for sesongens Chanel-kolleksjon.

Les også: Kjolene du bare kan drømme om
- Chanels kolleksjoner er enten helt hit eller helt miss. Jeg synes ofte at de er så konservative og konvensjonelle i looken at de lett kunne kledd opp et samlet britisk kongehus, Dronningmoren inkludert. Men denne gangen har jeg virkelig sansen. Den enkle elegansen er tiltalende, sier Ida.

Her er våre ultimate favoritter fra vårens og sommerens kolleksjoner:

Utgavesjef Linda Joachime Helgesen Aslaksen
Utgavesjef Linda Joachime Helgesen Aslaksen Vis mer
Mote- og livsstilsjournalist Kjersti P. Skar Staarvik.
Mote- og livsstilsjournalist Kjersti P. Skar Staarvik. Vis mer


Men dette kan vi nok spare oss for

Selvsagt er det noen kolleksjoner vi ikke er like begeistret for .

Da mannen bak «luksusbohem-stilen», Matthew Williamson, viste sin nye kolleksjon under London Fashion Week nylig, var det nok mange moteløver som trodde de hadde kommet på feil visning.

Der vi er vant til å bli presentert for fotside, fargerike kjoler med etniske mønstre, knallrosa drakter eller kåper i alle regnbuens farger, fikk vi nå se gråmelert tweed og svart skinn.

- Allerede i vårkolleksjonen for 2010 så vi tendensene; ut med luksusbohemen og inn med den kjipe tanta på snart seksti som synes det er utrolig fint med artige halvskulpturelle snitt. De ferske bildene fra høstkolleksjonen stadfester frykten. Forelskelsen er definitivt over, sa utgavesjef Linda om britens nye kolleksjon.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer