Kroppsfasong:

Klærne som passer din fasong helt perfekt

Er du et eple, en pære, et timeglass, et rektangel eller en opp-ned kjegle? Slik fremhever du DIN figur!

FINN DIN FASONG: Kanskje har du en pære-form slik som Eva Mendes (bildet)? FOTO: NTB Scanpix
FINN DIN FASONG: Kanskje har du en pære-form slik som Eva Mendes (bildet)? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Har du noen gang merket at en topp ikke sitter like fint på deg som den gjør på venninnen din? At en kjole ser helt fantastisk fin ut på hengeren, men så prøver du den på og den sitter rart både her og der?

Vi har alle forskjellige kroppsfasonger, og et plagg kan sitte helt utrolig bra på deg, mens det har helt motsatt effekt på venninnen din. Så om du er pæreformet, epleformet, timeglass eller et rektangel; her kan du finne hva som passer til nettopp din figur.

LES OGSÅ: Vogue dropper Diana-fotograf etter #MeToo-anklager

PÆRE

Du deler samme kroppsform som selveste Kim Kardashian (37) og Tyra Banks (44)! Å ha en pæreform betyr at den bredeste delen på kroppen din er rundt hoftene. Målet er å fremheve midjen og armene, samt gi mer volum til overkroppen.

Mange vil ofte skjule hoftene og dersom dette er noe du ønsker, har vi et par tips som kan hjelpe med det.

Dette bør du tenke på:- Unngå å bruke klær som drar oppmerksomhet mot lår og hofter. For eksempel skjørt med mønster.- Prøv et skjørt med A-form. Dette vil skjule brede hofter.​- Kanten på bukser, skjørt og kjoler bør være vide slik at de er i balanse med hoftene.- Prøv deg fram med topper i lyse farger sammen med underdeler i mørke. Dette vil gi en fin kontrast.- Se etter topper med båthals, som er firkantet eller med drapert utringning.- Bruk kjoler uten stropper for å vise frem armene dine.- Gå for jakker som treffer så vidt over midjen.​- Skap en illusjon av lengre bein med spisse sko.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer