Vinterklær

Klærne som takler sprengkulda

Hold deg både varm og stilig i vinter.

IKKE FRYS: Velg behagelige plagg som holder deg varm i vinterkulda. For info om priser og forhandlere, se bildeserien under  Foto: Produsentene/Forhandlerne
IKKE FRYS: Velg behagelige plagg som holder deg varm i vinterkulda. For info om priser og forhandlere, se bildeserien under Foto: Produsentene/Forhandlerne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vinteren byr på mange utfordringer for moteløver som vil holde seg både stilige og varme.

Og når kuldegradene har kommet for å bli, er det kanskje like greit å innse at stiletthæler og trenchcoats i tynn bomull ikke helt duger.

Det gjør derimot gode, varme ullplagg, fôrede vintersko og knehøye strømper. Og du kan absolutt bli stilig selv om gradestokken viser 15 minus.

Vis strømpene

Denne sesongen har det for eksempel blitt trendy å la strømpene synes. Velger du en ullkjole og høye støvletter til, kan du i tillegg til en mørk strømpebukse ta på et par knehøye ullstrømper i en kontrastfarge.

LES OGSÅ: Kåper du kan bruke hele vinteren

Lange cardigans og ullgensere er også deilig i kulda. De kan brukes utenpå alt fra kjoler til tights og bukser.

Husk også å kle deg godt helt innerst. Ullundertøy er ikke nødvendigvis ensbetydende med stive fibre og lett kløe. Velg for eksempel en tynn topp i ull- og silkeblanding, så får du det både varmt og komfortabelt.

Se våre forslag til varme og stilige vinterplagg her:


Ull er en vinner

Naturmaterialer er gjerne det beste uansett årstid. Om sommeren har vi det komfortabelt i luftig bomull og silke, mens vinteren naturlig nok er ullens sesong.

Mens syntetiske plagg, som hovedsakelig består av akryl og polyester, gjerne blir nuppete og stygge, holder ullplagg seg pene så lenge de vaskes og tørkes på riktig måte.

I tillegg holder ull bra på varmen og føles mye bedre på kroppen. Ull «puster», i motsetning til mange syntetiske stoffer som kan virke klamme og tette.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer