Bli Ny Med Kk

Klar for karriere

Lena Opsal (35) har nettopp begynt å jobbe igjen etter barselpermisjonen. Og hyppige jobbmøter og reising krever ny og selvsikker klesstil.

Minikjole med skjørt under er et lekkert selskapsantrekk. Den korte kjolen i et metallisk stoff (kr 2600, Sand) har dyp utringning og høy krage. Skjørtet (kr 1500, Sand) er i tynn silke, og har moderat vidde over hoftene. Slingback-sko med spiss tå (kr 400, Bianco) og øredobber (kr 250, Mexx).
Minikjole med skjørt under er et lekkert selskapsantrekk. Den korte kjolen i et metallisk stoff (kr 2600, Sand) har dyp utringning og høy krage. Skjørtet (kr 1500, Sand) er i tynn silke, og har moderat vidde over hoftene. Slingback-sko med spiss tå (kr 400, Bianco) og øredobber (kr 250, Mexx). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved: Lise Austin. Hår: Alex Frisør v/Lise. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATANavn: Lena OpsalAlder: 35Bosted: KløftaSivilstatus: Gift, to barnYrke: Internasjonal Sales DeveloperHøyde: 172 cmStørrelse: 36/38Interesser: Fisking, turer i skog og mark med barnaJeg har lenge tenkt at jeg trenger veiledning til å kle meg riktig og tips til hvordan jeg skal sminke meg, for å framheve visse trekk og dempe andre, skrev Lena Opsal til KK. Tobarnsmoren har nettopp begynt å jobbe igjen etter å ha vært i barselpermisjon med sin yngste sønn. Lena er ansatt i et internasjonalt datafirma, og jobben innebærer mye reising og møter med kolleger. Hun ønsker seg derfor en ny og selvsikker stil, som egner seg til alle jobbmøtene, men som også kan brukes til hverdags.Lenas antrekk på bildet i toppen består av en kort kjole i et metallisk stoff (kr 2600, Sand) som har dyp utringning og høy krage. Skjørtet (kr 1500, Sand) er i tynn silke, og har moderat vidde over hoftene. Slingback-sko med spiss tå (kr 400, Bianco) og øredobber (kr 250, Mexx).KLESTIPSSiden Lena reiser mye i jobben, trenger hun en garderobe som gjør det lett å kombinere plaggene. Hun bruker stort sett bare bukser, men har flotte bein og bør absolutt bruke skjørt innimellom. Og det er dessuten mye lettere å variere når hun har både bukser og skjørt i garderoben. Lena har flott figur og kan tillate seg å bruke det meste. Hun bør begrense fargevalget, slik at det er lett å få ting til å matche. Alt trenger ikke være ensfarget, men skjørtet eller kjolen bør for eksempel ta opp fargen i dressjakken. Lena kan også binde fargene sammen ved hjelp av et smykke. Med litt høye hæler får i tillegg Lena en flott, feminin holdning og gange.SMINKETIPSFå av oss er helt like på begge sider av ansiktet, og Lena har et bryn som sitter litt høyere enn det andre. Dette kan lett fikses med makeup. Skap symmetri ved å legge øyebrynsskygge på oversiden av det lave brynet og på undersiden av det høye. Bruk en farge som er så lik den naturlige fargetonen på brynene som mulig. Invester også i en god pensel til å legge det på med. Lena kler veldig godt gylne farger som korall, krem,beige, brunt, fersken og gull. Ferskenfarget leppestift og rouge i samme nyanse gir makeupen en fin helhet. HÅRTIPSDet er ofte vanskelig for blonde jenter å venne seg til en mørkere hårfarge. Vi tok likevel sjansen og ga Lena en sjokoladebrun farge. Dette vil være med på å gi henne en friskere ansiktsfarge. I tillegg la vi lyse striper i overhåret, noe som gir liv og bevegelse i frisyren. Håret er også klipt kortere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer