Bli Ny Med Kk

Klar for karriere

Lena Opsal (35) har nettopp begynt å jobbe igjen etter barselpermisjonen. Og hyppige jobbmøter og reising krever ny og selvsikker klesstil.

Minikjole med skjørt under er et lekkert selskapsantrekk. Den korte kjolen i et metallisk stoff (kr 2600, Sand) har dyp utringning og høy krage. Skjørtet (kr 1500, Sand) er i tynn silke, og har moderat vidde over hoftene. Slingback-sko med spiss tå (kr 400, Bianco) og øredobber (kr 250, Mexx).
Minikjole med skjørt under er et lekkert selskapsantrekk. Den korte kjolen i et metallisk stoff (kr 2600, Sand) har dyp utringning og høy krage. Skjørtet (kr 1500, Sand) er i tynn silke, og har moderat vidde over hoftene. Slingback-sko med spiss tå (kr 400, Bianco) og øredobber (kr 250, Mexx). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved: Lise Austin. Hår: Alex Frisør v/Lise. Makeup: Karen Eriksen.)


PERSONLIGE DATA
Navn: Lena Opsal
Alder: 35
Bosted: Kløfta
Sivilstatus: Gift, to barn
Yrke: Internasjonal Sales Developer
Høyde: 172 cm
Størrelse: 36/38
Interesser: Fisking, turer i skog og mark med barna

Jeg har lenge tenkt at jeg trenger veiledning til å kle meg riktig og tips til hvordan jeg skal sminke meg, for å framheve visse trekk og dempe andre, skrev Lena Opsal til KK. Tobarnsmoren har nettopp begynt å jobbe igjen etter å ha vært i barselpermisjon med sin yngste sønn. Lena er ansatt i et internasjonalt datafirma, og jobben innebærer mye reising og møter med kolleger. Hun ønsker seg derfor en ny og selvsikker stil, som egner seg til alle jobbmøtene, men som også kan brukes til hverdags.

Lenas antrekk på bildet i toppen består av en kort kjole i et metallisk stoff (kr 2600, Sand) som har dyp utringning og høy krage. Skjørtet (kr 1500, Sand) er i tynn silke, og har moderat vidde over hoftene. Slingback-sko med spiss tå (kr 400, Bianco) og øredobber (kr 250, Mexx).

KLESTIPS
Siden Lena reiser mye i jobben, trenger hun en garderobe som gjør det lett å kombinere plaggene. Hun bruker stort sett bare bukser, men har flotte bein og bør absolutt bruke skjørt innimellom. Og det er dessuten mye lettere å variere når hun har både bukser og skjørt i garderoben. Lena har flott figur og kan tillate seg å bruke det meste. Hun bør begrense fargevalget, slik at det er lett å få ting til å matche. Alt trenger ikke være ensfarget, men skjørtet eller kjolen bør for eksempel ta opp fargen i dressjakken. Lena kan også binde fargene sammen ved hjelp av et smykke. Med litt høye hæler får i tillegg Lena en flott, feminin holdning og gange.

SMINKETIPS
Få av oss er helt like på begge sider av ansiktet, og Lena har et bryn som sitter litt høyere enn det andre. Dette kan lett fikses med makeup. Skap symmetri ved å legge øyebrynsskygge på oversiden av det lave brynet og på undersiden av det høye. Bruk en farge som er så lik den naturlige fargetonen på brynene som mulig. Invester også i en god pensel til å legge det på med. Lena kler veldig godt gylne farger som korall, krem,
beige, brunt, fersken og gull. Ferskenfarget leppestift og rouge i samme nyanse gir makeupen en fin helhet.

HÅRTIPS
Det er ofte vanskelig for blonde jenter å venne seg til en mørkere hårfarge. Vi tok likevel sjansen og ga Lena en sjokoladebrun farge. Dette vil være med på å gi henne en friskere ansiktsfarge. I tillegg la vi lyse striper i overhåret, noe som gir liv og bevegelse i frisyren. Håret er også klipt kortere.
FØR: Kanskje det siste bildet av Lena som blondine? Foto: lena opsal før bli ny
FØR: Kanskje det siste bildet av Lena som blondine? Foto: lena opsal før bli ny Vis mer
ETTER: - Jeg føler meg ganske sikker på at jeg aldri blir platinablond igjen.
ETTER: - Jeg føler meg ganske sikker på at jeg aldri blir platinablond igjen. Vis mer
Lekker, liten silkesko ed smykke (kr 2600, Sand).
Lekker, liten silkesko ed smykke (kr 2600, Sand). Vis mer
Sandfarget lindress med kort, kroppsnær jakke (kr 1900). Lange bukser (kr 1000) og en v-halset genser med knapper på siden (kr 500, alt fra Ricco Vero). Jakken passer også godt til skjørt. Belte (kr 850) som går to ganger rundt livet. Høye støvletter (kr 4200, Sand). Veske (kr 1300, Ricco Vero) og stor bag (kr 4200, Marc O'Polo). Øredobber (kr 200, Mexx).
Sandfarget lindress med kort, kroppsnær jakke (kr 1900). Lange bukser (kr 1000) og en v-halset genser med knapper på siden (kr 500, alt fra Ricco Vero). Jakken passer også godt til skjørt. Belte (kr 850) som går to ganger rundt livet. Høye støvletter (kr 4200, Sand). Veske (kr 1300, Ricco Vero) og stor bag (kr 4200, Marc O'Polo). Øredobber (kr 200, Mexx). Vis mer
Langermet topp (kr 350) og strikkejakke som kan lukkes med en nål (kr 700, Camilla Risøe). Passer like bra til et skjørt som til disse jeansene (kr 1200, Sand). Flate sportssko (kr 400, Bianco) i metallisk sølv.
Langermet topp (kr 350) og strikkejakke som kan lukkes med en nål (kr 700, Camilla Risøe). Passer like bra til et skjørt som til disse jeansene (kr 1200, Sand). Flate sportssko (kr 400, Bianco) i metallisk sølv. Vis mer
Smø øredobber med perle og krystaller (kr 200, Snø). Robust belte i flettet skinn passer perfekt til jeans (kr 500, Ricco Vero).
Smø øredobber med perle og krystaller (kr 200, Snø). Robust belte i flettet skinn passer perfekt til jeans (kr 500, Ricco Vero). Vis mer
Bag med lite hengespeil (kr 2400, Høyer).
Bag med lite hengespeil (kr 2400, Høyer). Vis mer
Armbånd i flere rader med klare og fargede krystaller (kr 350). Langt kjede som passer til armbåndet (kr 500, begge fra Snø).
Armbånd i flere rader med klare og fargede krystaller (kr 350). Langt kjede som passer til armbåndet (kr 500, begge fra Snø). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer