Billig vs dyr:

Klarer du å skille dyrt og billig?

Vi har funnet plagg og tilbehør som ser like ut, men som har totalt forskjellig prislapp!

BILLIG VS DYR: Det er ikke alltid man har råd til vesker som denne fra J.W Anderson, men da er det bra at det finnes noen budsjettvennlige alternativer som ligner!
BILLIG VS DYR: Det er ikke alltid man har råd til vesker som denne fra J.W Anderson, men da er det bra at det finnes noen budsjettvennlige alternativer som ligner! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ofte de plaggene vi forelsker oss mest i som er de dyreste. Kanskje har det noe med at kvaliteten ofte er langt bedre, og dermed også ser finere ut, men noen ganger klarer de mer budsjettvennlige kjedebutikkene å lage alternativer som er skremmende like! Under har vi samlet sammen noen av disse etterligningene som befinner seg i butikk nå. Klarer du å skille billig fra dyr?

LES OGSÅ: Melania Trump får massiv kritikk for skovalg, men var det egentlig fortjent?

899 vs cirka 11 000

Boblejakken var en stor hit i vinter- og vårmånedene, og det ser ikke ut til at vi er ferdig med trenden helt enda. Marques'Almeida presenterte en sprek variant med åpne detaljer i skuldrene og sløyfer for å lukke igjen jakken. Akkurat denne boblejakken har en prislapp på rundt 11 000 kroner, men dersom dette skulle bli litt i det meste laget for deg, finnes det nå et budsjettvennlig alternativ:

899 vs cirka 10 000

Danske Saks Potts har levert flere trendy kåper, deriblant den du ser her under. Men klarer du å skille billig fra dyr? Nå har nemlig Mango kommet med en variant som er skremmende lik! Prisforskjellen er også ganske så signifikant - hele 9000 kroner!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer