Billig vs dyr:

Klarer du å skille dyrt og billig?

Vi har funnet plagg og tilbehør som ser like ut, men som har totalt forskjellig prislapp!

BILLIG VS DYR: Det er ikke alltid man har råd til vesker som denne fra J.W Anderson, men da er det bra at det finnes noen budsjettvennlige alternativer som ligner!
BILLIG VS DYR: Det er ikke alltid man har råd til vesker som denne fra J.W Anderson, men da er det bra at det finnes noen budsjettvennlige alternativer som ligner! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ofte de plaggene vi forelsker oss mest i som er de dyreste. Kanskje har det noe med at kvaliteten ofte er langt bedre, og dermed også ser finere ut, men noen ganger klarer de mer budsjettvennlige kjedebutikkene å lage alternativer som er skremmende like! Under har vi samlet sammen noen av disse etterligningene som befinner seg i butikk nå. Klarer du å skille billig fra dyr?

LES OGSÅ: Melania Trump får massiv kritikk for skovalg, men var det egentlig fortjent?

899 vs cirka 11 000

Boblejakken var en stor hit i vinter- og vårmånedene, og det ser ikke ut til at vi er ferdig med trenden helt enda. Marques'Almeida presenterte en sprek variant med åpne detaljer i skuldrene og sløyfer for å lukke igjen jakken. Akkurat denne boblejakken har en prislapp på rundt 11 000 kroner, men dersom dette skulle bli litt i det meste laget for deg, finnes det nå et budsjettvennlig alternativ:

BILLIG VS DYR: Jakken til venstre er fra Mango og koster kroner 899. Jakken til høyre er fra Marques'Almeida og koster cirka kroner 11 000.
BILLIG VS DYR: Jakken til venstre er fra Mango og koster kroner 899. Jakken til høyre er fra Marques'Almeida og koster cirka kroner 11 000. Vis mer

899 vs cirka 10 000

Danske Saks Potts har levert flere trendy kåper, deriblant den du ser her under. Men klarer du å skille billig fra dyr? Nå har nemlig Mango kommet med en variant som er skremmende lik! Prisforskjellen er også ganske så signifikant - hele 9000 kroner!

LES OGSÅ: Antrekket vi kommer til å sverge til i høst

BILLIG VS DYR: Kåpen til venstre er fra Saks Potts og koster cirka kroner 10 000. Kåpen til høyre er fra Mango og koster kroner 899.
BILLIG VS DYR: Kåpen til venstre er fra Saks Potts og koster cirka kroner 10 000. Kåpen til høyre er fra Mango og koster kroner 899. Vis mer

699 vs cirka 6500

I lang tid har vi siklet etter disse skoene fra Dior. Et par spisse, sorte pumps er noe alle burde ha i garderoben sin, men noen ganger er det gøy å friske opp med en variant med en liten ekstra detalj. Båndet og sløyfen på skoen til Dior gir en veldig fin og feminin touch, men igjen må du betale cirka 6500 for det. Selv om vi fremdeles drømmer om skoene, går det an å ta en titt på disse fra Zara til kr 699!

LES OGSÅ: Hilde ble ny med Allers: - Jeg trengte et puff for å kle meg litt finere

BILLIG VS DYR: Skoen til venstre er fra Dior og koster cirka kroner 6500. Skoen til høyre er fra Zara og koster kroner 699.
BILLIG VS DYR: Skoen til venstre er fra Dior og koster cirka kroner 6500. Skoen til høyre er fra Zara og koster kroner 699. Vis mer

349 vs 1500

Veskene fra merket Cult Gaia har vært en stor hit denne sommeren! Materialet på vesken er langt ifra det vi vanligvis ser, men det er også det som gjør den så utrolig kul. Denne har du garantert sett på Instagram-kontoen til flere norske moteprofiler. Den har faktisk vært så populær at vi har ventet på når kopien skal komme (eller når noen i det minste har latt seg inspirere), og nå har den det! Selv om Cult Gaias egne variant ikke er av det dyreste slaget, er denne fra Zara et godt alternativ hvis du har et strammere budsjett å forholde deg til.

BILLIG VS DYR: Vesken til venstre er fra Zara og koster kroner 349. Vesken til høyre er fra Cult Gaia og koster kroner 1500.
BILLIG VS DYR: Vesken til venstre er fra Zara og koster kroner 349. Vesken til høyre er fra Cult Gaia og koster kroner 1500. Vis mer

LES OGSÅ: Her er KK-redaksjonens skjønnhetsfavoritter
LES OGSÅ: Historien bak Dianas hevn-kjole: - Vi innså ikke at vi ble manipulert, sier paparazzi
LES OGSÅ: 20 budsjettvennlige kupp som kickstarter motehøsten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer