Mote

Klarer du ikke vente på våren?

Sjekk hvilke nye plagg du kan sikre deg allerede nå.

VÅRMOTE: Hvis du syns ventetiden blir litt lang, kan du alltids gjøre den litt kortere ved å gå til innkjøp av lyse og duggfriske vårplagg. Foto: All Over press/Produsenten
VÅRMOTE: Hvis du syns ventetiden blir litt lang, kan du alltids gjøre den litt kortere ved å gå til innkjøp av lyse og duggfriske vårplagg. Foto: All Over press/Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Med én gang juletreet blir satt bort, begynner de fleste av oss å glede seg til våren.

Det er likevel en stund igjen, ettersom det bare er febraur.

Men selv om vårværet lar vente på seg, er det ikke dermed sagt at du ikke kan få litt vårfølelse - og du kan begynne i klesskapet ditt!

Selv om vi elsker januarsalg, har nok de fleste fått dosen når vi går over i februar. Da kan du glede deg over at vårnyhetene er på vei inn i butikkene - jippi!

Og her har du en liten smakebit.

LES OGSÅ: Nytt konsept fra Lindex

FULL BLOMSTRING: Hos Dennis Basso er det blomster i alle størrelser og arter som er vårens må-ha. Oransje kjole (kr 400) og florlett kimono (kr 350, begge fra Lindex), blomstrete skjorte (kr 300, Bik Bok) og belte (fra River Island). Foto: All Over Press/Produsenter
FULL BLOMSTRING: Hos Dennis Basso er det blomster i alle størrelser og arter som er vårens må-ha. Oransje kjole (kr 400) og florlett kimono (kr 350, begge fra Lindex), blomstrete skjorte (kr 300, Bik Bok) og belte (fra River Island). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer

Slik blir klærne denne våren

I løpet av høsten har vi allerede fått noen hint om hvordan våren vil se ut - motemessig.

De mørke og ofte tunge nyansene fra julen skal nå endelig byttes ut med lyse og duggfriske pasteller, som rosa, fromasjgult og ikke minst ismint - som er en av de hotteste fargene denne sesongen.

I tillegg vil du se mye blomster utover våren - og ikke bare i grøftekantene.

Ingen vår uten full blomstring i garderoben. Nå er det tulipaner, roser og krokus som gjelder - i deilige friske farger. Du må gjerne ta den helt ut i blomster fra topp til tå, og husk at at små blomster forminsker og store blomster forstørrer.

På armen må du gjerne gå for en håndveske eller konvoluttclutch.

Gjerne i noen friske farger, som raskt gir liv til antrekket. Frynser, friske farger og metalliske overflater er dessuten store trender denne våren.

FÅ VÅRLIV I GARDEROBEN NÅ:


LES OGSÅ: Derfor skal du bruke flere halskjeder

Vis frem magen

Et mer diskutert plagg enn magetoppen, skal du lete lenge etter.

Trenden gir nok mange assosiasjoner til 90-tallet og storhetstiden til Britney Spears, som stort sett alltid gikk med joggebukser og sportstopp. Denne våren og sommeren er den altså tilbake!

I motsetning til på 90-tallet, er den imidlertid langt mer sofistikert nå, og det handler slett ikke om å vise mest mulig hud. Nå skal du nemlig bare en vise en liten glippe, som gjør at den egner seg i langt flere tilfeller.

– Det er perfekt for deg som ikke liker dype utringninger eller bar rygg, men som likevel vil vise litt hud på fest, har motejournalist i KK, Stine Therese Strand, tidligere uttalt.

Hun anbefaler at du helst styler den korte toppen med en underdel som har et høyt liv - gjerne et skjørt med litt volum for å skape kontrast. Da virker midjen smalere - en effekt de fleste av oss kan like.

Få mer inspirasjon og se hele moteserien i denne ukens KK, som er i salg fredag 7. februar.

LES OGSÅ: Tidenes mest sexy 68-åring?

ELSKER DEN KORTE TOPPEN: Stjerner som Jessica Alba, Hanneli Mustaparta, Ana Rujas og Kelly Rowland elsker den korte toppen, men den kan bli like fin til deg! Med et skjørt med høy midje vil det også gi en smalere midje.  Foto: All Over Press
ELSKER DEN KORTE TOPPEN: Stjerner som Jessica Alba, Hanneli Mustaparta, Ana Rujas og Kelly Rowland elsker den korte toppen, men den kan bli like fin til deg! Med et skjørt med høy midje vil det også gi en smalere midje. Foto: All Over Press Vis mer
KK 6 er i salg fra fredag 7. februar. Foto: KK
KK 6 er i salg fra fredag 7. februar. Foto: KK Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer