Rosa

Kle deg for fest i pudderrosa

Kopier street-stylen fra moteuken i Paris, og kle deg i pudderrosa når du skal på fest. Shop looken og få stiltipsene her!

Kle deg for fest i pudderrosa
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Stjel den tyggummi-rosa street-stylen!

Kle deg for fest i pudderrosa

PUDDER & PASTELLER: Ingenting sier vår som et antrekk i pudder med innslag av lyse pastellfarger. Kle deg fra topp til tå i feminine plagg med pudderrosa farger og bryt opp med en turkis clutch. Foto: Produsentene, Asos.com, Net-a-porter.com.

Shop stilen:

Kjole i kunstskinn fra Zara, kr 559. Metallisk bombejakke fra Rochas via net-a-porter.com, ca. kr 10 610. Kjede fra Zara, kr 249. Sandaletter fra Mango, kr 499. Clutch fra Asos Collection via asos.com, ca. kr 210.

STILTIPS:

Butikkene bunger over av plagg i pudderrosa og sarte pastelltoner denne våren, og man kan finne trenden hos designermerkene og kjedebutikkene. Til fest kan man trygt kle seg i pudderrosa fra topp til tå uten å bekymre seg for at det blir "too much". Hele antrekk i samme farge er nemlig en av de heteste trendene akkurat nå. Hold utkikk etter vesker eller sko som bryter i antrekkets fargeskala for å skape et iøynefallende element som setter prikken over i-en i antrekket.

Les også: Vi har planlagt helgens tre antrekk for deg!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer