Vinter

Kle deg for fjellet!

Bli fjellets freshseste i innspurten av vinterferien denne helgen. Vi gir deg stiltipsene her!

Kle deg for fjellet!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Slik blir du lagt merke til i gråværet

Kle deg for fjellet!

FIN TIL FJELLS: Gå for svart og hvitt i en stilren kombo når du kler deg for fjellet denne helgen. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Asos.com.

SHOP STILEN

Skibukser fra Columbia, kr 899. Dunjakke fra Pyrenex via net-a-porter.com, ca. kr 36 425. Skinnvotter fra Pieces, kr 299. Solbriller fra Zara, kr 179. Skibriller fra Gucci, ca. kr 1165. Moon Boots, ca. kr 605. Strikkelue fra Acne via net-a-porter.com. ca. kr 1215.

Les også: Slik blir du vintervakker

STILTIPS

Gå for en svart og hvit fargepalett for å bli fjellets fresheste i innspurten av vinterferien. De klassiske Moon Bootsene fikk for fullt sitt comeback i fjor, og holder varmen på både føttene og i motebildet denne sesongen også. Velg en kort og formsydd dunjakke for en feminin silhuett, og kombiner det sporty antrekket med klassiske detaljer, som et par retro-inspirerte solbriller, skinnvotter og basic strikkelue. Gi fjellsantrekket et luksuriøst uttrykk med skibriller fra ditt favoritt-designermerke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer