Kle Deg For Helg

Kle deg for helg: Hold deg god, varm og trendy

Her er antrekkene som gjør at du holder deg god, varm og trendy.

KLE DEG FOR HELG: Det er ingen grunn til å fryse i disse dager! Vi har satt sammen tre antrekk som holder deg både varm og trendy. Foto: wenn.com
KLE DEG FOR HELG: Det er ingen grunn til å fryse i disse dager! Vi har satt sammen tre antrekk som holder deg både varm og trendy. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å kle seg både trendy og varm på en gang kan for mange være en utfordring. Det viktigste er absolutt å kle seg varm, hvert fall nå som det er spådd bitende kulde framover. 

Vi har satt sammen tre antrekk for fredag, lørdag og søndag slik at du er klar for det meste som skjer denne helgen!

I tillegg finner du en rekke gode tips til hvordan du kan kle deg varmere, men samtidig beholde den kule stilen din.

LES OGSÅ: Striper gjør underverker for både antrekket OG figuren din!

Fredag

Mange av oss foretrekker en kortere vinterjakke, men bakdelen med dette er at du fort kjenner hvor kalde beina dine blir. En strikkakjole kan være løsningen i dette tilfellet. Sammen med et par strømpebukser i ull er du good to go! 

LES OGSÅ: Stiltipset med Darja: Vær først ute med den kule dresstrenden

Lørdag

I dag er dagen hvor det ofte skjer litt ekstra på kveldstid. Derfor er det greit å gå for et antrekk som kan ta deg fra hverdag til kveld. Under genseren har vi derfor på oss en festtopp. Sammen med et par skinnbukser og et av sesongen must haves, nemlig de lårhøye støvlettene, er antrekket komplett. 

Søndag

Lag-på-lag er noe du burde tenke på i disse dager. Det er en superkul måte å style antrekket ditt på, og i tillegg holder du deg god og varm. I tillegg til genseren kan du gå for en lengre vest. En pologenser er også veldig fint under en kjole eller en skjorte! Her er det bare å prøve seg fram.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer