Kle Deg For Helg

Kle deg for helg!

Disse antrekkene sikrer deg en fresh look fra morgen til kveld.

Publisert
Sist oppdatert

Det er helg! Endelig. Nå skal vi slappe av, kose oss, kanskje ut og spise, på en fest, på en date, altså, hva enn det måtte være - vi må finne antrekkene.

Ukentlig gir vi deg «Kle deg for helg»-spalten som viser tre antrekk for fredag, lørdag og søndag. Her kan du finne ulike trendplagg, kult tilbehør og freshe sammensetninger som garanterer deg det perfekte helgeantrekket. 

På fredag kombinerer vi pyntet og avslappet. Det gjør vi ved å bruke et par boyfriend jeans og en strikkagenser sammen med en lekker blondebody. Du kan absolutt bruke hæler til dette antrekket, det er kjempekult, men bruk også gjerne sneakers. (se galleri i topp)

Lørdagene byr ofte på middager, selskap, dater og fester. Derfor har vi gått for en superfin kjole, høye hæler og lekkert tilbehør. Denne kjolen har mange detaljer og er så mye i seg selv, så vi holder tilbehøret relativt enkelt. 

Etter å ha sovet godt ut på søndagen, velger vi å ta turen på en hyggelig kafé. Søndag er søndag, så vi pynter oss ikke for mye, men samtidig ønsker vi jo å se bra ut! Derfor tar vi på oss slengbuksene og kombinerer med et deilig og fresh genser. Vesken er så kul og topper hele antrekket!

LES OGSÅ: NÅ kan du gjøre et skikkelig kupp!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer