Kle Deg For Helg

Kle deg for helg

Ett par jeans - tre forskjellige antrekk!

KLE DEG FOR HELG: Vi gjør oss klare for helgen ved å sette sammen noen nye og superfine antrekk. Sjekk ut alle tre lengre ned i saken. Foto: Produsentene, Zalando.no
KLE DEG FOR HELG: Vi gjør oss klare for helgen ved å sette sammen noen nye og superfine antrekk. Sjekk ut alle tre lengre ned i saken. Foto: Produsentene, Zalando.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De klassiske jeansene er veldig i vinden akkurat nå. Gjerne boyfriend-varianten eller de i ankellengde med litt sleng og detaljert kant. Så utrolig kult! Denne helgen har vi nettopp tatt for oss ett par jeans og satt sammen tre ulike antrekk som er perfekte denne helgen.

På fredag går vi for en kul kontorlook med en oversized blazer, et par lekre sko, en avslappet t-skjorte og selvfølgelig jeansene. Dette er et antrekk som kan forandres på med små stylingtips. Dra rett fra jobb og på byen ved å bytte ut skoene med et par hæler. Når det begynner å nærme seg sommeren bytter du ut jeansene med shorts eller skjørt og finner fram et par kule solbriller.

På lørdag bruker vi den glitrende toppen som ikke har blitt brukt siden julebordsesongen og bruker den over en pologenser i dyreprint! Så spennende og så kult. Her gjør vi de hverdagslige jeansene klare for fest ved å kombinere dem med disse overdelene og et par sandaletter. Bruk også gjerne en kjole over jeansene! Gå for en mer pyntet, eller gjør som på søndag og finn fram den lange skjorten! Hvilken stil går du for denne helgen?

LES OGSÅ: Todelte dresser, lag på lag og årets trendplagg: På tide å kle seg for helg!

Fredag

Lørdag

Søndag

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer