Kle Deg For Helg

Kle deg for helg

Her finner du todelte dresser, lag på lag og årets trendplagg.

KLE DEG FOR HELG: Akkurat som Helena Bourdon har gjort her, har vi også funnet en trendy jakke med kule detaljer til helgens antrekk. Sjekk ut alle plaggene i bildekarusellene nede i saken. Foto: Abaca
KLE DEG FOR HELG: Akkurat som Helena Bourdon har gjort her, har vi også funnet en trendy jakke med kule detaljer til helgens antrekk. Sjekk ut alle plaggene i bildekarusellene nede i saken. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helgen består av mange morsomme hendelser, eller bare to deilige dager med avslapping. Hvis du har planer i denne helgen, men ikke vet hva du skal ha på deg, bør du følge med nå. Vi har nemlig samlet sammen tre antrekk til helgens begivenheter. Dermed blir det så enkelt for deg å se trendy og fresh ut på 1-2-3.

På fredagen finner du en matchende sett, eller en todelt dress, som er superhot akkurat nå. Sammen med det hvite og sorte antrekket bruker vi et par trendy ankelstøvletter, men holder det ellers rent og pent. Det som er så flott med dette også, er at du kan bruke det hver for seg til en annen anledning. 

Vi har gått for lag-på-lag-trenden i helgens lørdagsantrekk. En polo under en kjole er et supert triks, og med en kul jakke og et lekkert tørkle i halsen er du klar for både lunsj, middag og fest. Bytt gjerne ut sneakersene med et par høye hæler til kvelden. Søndag er som alltid en rolig dag, og derfor slenger vi på oss bomberjakken, et par kule bukser og et par freshe sko. 

Sjekk ut alle antrekkene i bildekarusellene under og ha en riktig god helg!

Fredag

Lørdag

Søndag

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer