Kle Deg For Helg

Kle deg for helg

Superkul og fresh fra morgen til kveld!

KLE DEG FOR HELG: Priser på disse fantastiske plaggene finner du i bildekarusellene lengre ned i saken. Foto: Produsentene, Zalando.no, Net-a-porter.com, Nelly.com
KLE DEG FOR HELG: Priser på disse fantastiske plaggene finner du i bildekarusellene lengre ned i saken. Foto: Produsentene, Zalando.no, Net-a-porter.com, Nelly.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er på tide å begynne å planlegge helgens antrekk, eller rett og slett bare shoppe litt nytt til garderoben. Vi slår de to sammen og lager tre fantastiske antrekk du kan shoppe til helgen! 

Har du lagt merke til pysjamastrenden? Det har seg nemlig slik at noe av det hotteste du kan ha på deg nå er en skjorte som ligner helt på en pysjamasskjorte! Moro! Vi kombinerer den med et par trendy jeans og noen høye hæler. Med en fargerik fuskepels er vi klare for å gå rett fra jobb til middag. På lørdag går vi for et behagelig, men samtidig superfresht festantrekk, ved å bruke en høyhalser sammen med et skjørt og toppe det hele med et par kule sko og en bomberjakke - et av sesongs store trendplagg!

Søndag er som alltid en avslappende dag, og da bruker vi et par deilige slengbukser, men gir antrekket det lille ekstra ved å bruke en kul skinnjakke, sko med print og en veske som passer til det meste. Sjekk ut alle antrekkene i bildekarusellene under annonsen og ha en riktig god helg!

LES OGSÅ: Her kan du spare nesten 50.000 kroner!

Fredag

Lørdag

Søndag

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer