Kle Deg For Helg

Kle deg for helg

Med disse tre antrekkene er du klar for en helg med romantikk!

KLE DEG FOR HELG: Vi er klare for å finne frem antrekkene til alt som skjer i helgen - og det inkluderer Valentine's Day! Foto: Abaca
KLE DEG FOR HELG: Vi er klare for å finne frem antrekkene til alt som skjer i helgen - og det inkluderer Valentine's Day! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Love is in the air», som man så fint både synger og sier! På søndag er den nemlig Valentine's Day og mange har store planer for den romantiske dagen. Flere velger selvfølgelig å la dagen passere stille forbi, mens andre til og med feirer kjærligheten hele helgen. Derfor har vi satt sammen tre antrekk til tre forskjellige dater, slik at du kan få en perfekt Valentine's Day.

Fredagsantrekk er behagelig og kult og kan passe til det meste. I tillegg er det perfekt til en kino-date siden vi ikke behøver å være så stivpynta, og vi har kanskje ikke heller så lyst til å være det når vi skal sitte i en god stol i kinosalen og spise popcorn? På lørdagen derimot tar vi på oss finstasen - den lille sorte er alltid et godt valg. For å virkelig sette prikken over i'en på dette Valentine's-antrekket, bruker vi en lekker, rød kåpe. Søndagsantrekket er perfekt til å bruke på en hyggelig kveld på hytta. Ha super Valentine alle sammen!

Fredag

Lørdag

Søndag

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer