Antrekk

Kle deg for helg

3 budsjettvennlige antrekk vi vil ha NÅ! Psst.. Det dyreste plagget koster bare 349 kroner!

KLE DEG FOR HELG: Det dyreste plagget i ukens "Kle deg for helg"-spalte koster bare kroner 349. Sjekk ut de budsjettvennlige antrekkene i bildekarusellene nede i saken. Foto: Produsentene, Nelly.com
KLE DEG FOR HELG: Det dyreste plagget i ukens "Kle deg for helg"-spalte koster bare kroner 349. Sjekk ut de budsjettvennlige antrekkene i bildekarusellene nede i saken. Foto: Produsentene, Nelly.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helgen nærmer seg - hurra! Men en annen ting som nærmer seg er slutten på det store salget som har pågått etter nyttår. I flere uker har vi hatt muligheten til å gjøre noen knallgode kupp, men vi mener du fortjener enda en sjanse til å gjøre nettopp dette.

Det har jo seg slik at vi ofte kjøper et nytt antrekk, eller to, til helgen. Men så er det mange av oss som har det problemet at lommeboken ikke alltid strekker helt til. 

Derfor har vi satt sammen tre lekre helgeantrekk som passer til hva enn du måtte begi deg ut på av morsomme hendelser i helgen. Sjekk ut bildekarusellene under annonsen for inspirasjon - og et skikkelig kupp!

LES OGSÅ: Vårens hotteste trender fra Lindex - se de første bildene her!

Fredag

Dagens antrekk koster faktisk bare kroner 1111! For en flott totalsum. Her finner du en deilig strikkekjole som vi har kombinert med et par herreinspirerte sko - veldig trendy! Vi elsker den lekre jakken som ser MYE dyrere ut enn det den faktisk er.

Lørdag

Hvem skulle tro at et komplett lørdagsantrekk kunne koste kroner 1083,50? Det hender seg jo faktisk at vi bruker den summen på én kjole! Vi har tatt i bruk en av årets stylingtrender og gått for en høyhalser under en kul kjole. Dette antrekket kan fint brukes både til hverdag og fest!

Søndag

Vi trenger vel nødvendigvis ikke et nytt antrekk for en søndag. Det er jo i dag vi skal slappe helt av, eller hva? Men det hender seg ofte at vi tar oss en tur ut på kafé og treffer noen venner. I tillegg er dette et antrekk du kan bruke hver dag, når som helst. Og det koster bare 1140,50. Her får du både en kåpe, genser, skjorte, jeans, trendy ankelstøvletter, skjerf OG votter! For et kupp!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer