Kle Deg For Helg

Kle deg for helg

Fra jobb til middag på fredag, fest lørdag og en avslappende søndag.

KLE DEG FOR HELG: Vi har funnet tre ulike antrekk som passer perfekt til flere anledninger! Foto: Produsenten, Zalando.no, Nelly.com, Asos.com, Net-a-porter.com
KLE DEG FOR HELG: Vi har funnet tre ulike antrekk som passer perfekt til flere anledninger! Foto: Produsenten, Zalando.no, Nelly.com, Asos.com, Net-a-porter.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: I helgene skjer det alltid mye forskjellig. 

På fredager er det ikke alltid vi har tid til å stikke hjem en tur før vi skal videre på middag med venninnene. Derfor kan det være lurt å gå for et antrekk som egner seg godt både på arbeidsplassen og til fredagskvelden. 

Lørdagen er til for å sove lenge, spise en god frokost, kanskje til og med ta seg en liten shoppingrunde, for så å gjøre seg klar for kveldens festligheter. Men hvor mange har ikke skiftet antrekk kanskje hundre ganger før du finner ut hva du skal ha på deg?

Derfor har vi satt sammen en festlook som er funker like bra nå som den kan gjøre til både våren og sommeren. Sjekk alle tipsene nede i saken!

Så kommer hviledagen, og det er nettopp det vi har tenkt til å gjøre. Pakk deg inn i et teppe og kos deg.

God helg!

LES OGSÅ: Slik mestrer du kombinasjonskunsten

Fredag

Velger du bukse eller skjørt? Her er det bare å prøve seg frem. Kanskje får du pakket med deg skjørtet på jobb slik at du rekker å skifte før middagen?

Vesken med leopardprint kommer til å skille seg fint ut fra de blå og rosa tonene, og gir antrekket en skikkelig kul touch.

LES OGSÅ: 3 jobbantrekk inspirert av Amal Clooney (37)

Kle deg for helg

Stripete bukser fra Selected Femme via Zalando.no, kr 599. Singlet fra Samsøe Samsøe via Zalando.no, kr 549. Skjorte fra 0039 Italy via Zalando.no, kr 959. Armbånd fra Whistles via Zalando.no, kr 249. Loafers fra Tamaris via Zalando.no, kr 699. Veske fra Saint Laurent via Netaporter.com, kr 20300. Skjørt fra Patrizia Pepe via Zalando.no, kr 1685. Ullkåpe fra Tiger of Sweden via Zalando.no, kr 3695.

Lørdag

Skyhøye støvletter er det vi vil ha nå. De passer så godt sammen med både bukse, jeans, skjørt og strømpebukser. For å få beina til å se superlange ut er det lurt å kombinere de svarte støvlettene med bukse i samme farge.

Jakken gjør at du holder deg god og varm. Til våren kan du bruke både skjørt og topp sammen med et par tøysko for en avslappet look, eller et par pumps for et vårlig festlook.

LES OGSÅ: Disse fargene bør du ha på deg nå

 

Kle deg for helg

Jakke fra Ravn, kr 6440. BH fra Nelly.com, kr 149. Leppestift fra Olivia Palermo via asos.com, kr 250. Knehøye boots fra Anna Field via Zalando.no, kr 599. Pudderrosa veske fra Reiss via Zalando.no, kr 1195. Semsket skinnskjørt fra Isabel Marant via Netaporter.com, kr 13100. Øredobber fra Snö of Sweden via Zalando.no, kr 349. Neglelakk fra Ciaté via asos.com, kr 118. Bluse fra Tibi via Netaporter.com, kr 3850.

Søndag

I dag er dagen for å ta det helt med ro og gjøre seg klar for en ny uke. Calvin Klein har noen deilig plagg som passer perfekt i dag. I tillegg kan en slik t-skjorte fint brukes med et par svarte skinnyjeans, et kult belte og et par boots for en kul hverdagslook. Kendall Jenner ser vi ofte i en look som denne.

En myk og deilig joggebukse sammen med en strikkegenser er et must nå og i den kalde tiden framover. 

LES OGSÅ: 10 deilige høstskjerf til under tusenlappen

Kle deg for helg

Bukser fra Kashmina by Vibeke Klemetsen, kr 1499. Skjerf fra Tiger of Sweden via Zalando.no, kr 1395. Topp fra Calvin Klein via Zalando.no, kr 309. Strikkegenser fra Banana Republic via Zalando.no, kr 699. Sekk fra Rebecca Minkoff via Zalando.no, kr 3695. Singlet fra Calvin Klein via Zalando.no, kr 319. Adidas Gazelle sko fra Zalando.no, kr 949.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer