Kle Deg For Helg

Kle deg for helg

Fra jobb til middag på fredag, fest lørdag og en avslappende søndag.

KLE DEG FOR HELG: Vi har funnet tre ulike antrekk som passer perfekt til flere anledninger! Foto: Produsenten, Zalando.no, Nelly.com, Asos.com, Net-a-porter.com
KLE DEG FOR HELG: Vi har funnet tre ulike antrekk som passer perfekt til flere anledninger! Foto: Produsenten, Zalando.no, Nelly.com, Asos.com, Net-a-porter.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: I helgene skjer det alltid mye forskjellig. 

På fredager er det ikke alltid vi har tid til å stikke hjem en tur før vi skal videre på middag med venninnene. Derfor kan det være lurt å gå for et antrekk som egner seg godt både på arbeidsplassen og til fredagskvelden. 

Lørdagen er til for å sove lenge, spise en god frokost, kanskje til og med ta seg en liten shoppingrunde, for så å gjøre seg klar for kveldens festligheter. Men hvor mange har ikke skiftet antrekk kanskje hundre ganger før du finner ut hva du skal ha på deg?

Derfor har vi satt sammen en festlook som er funker like bra nå som den kan gjøre til både våren og sommeren. Sjekk alle tipsene nede i saken!

Så kommer hviledagen, og det er nettopp det vi har tenkt til å gjøre. Pakk deg inn i et teppe og kos deg.

God helg!

LES OGSÅ: Slik mestrer du kombinasjonskunsten

Fredag

Velger du bukse eller skjørt? Her er det bare å prøve seg frem. Kanskje får du pakket med deg skjørtet på jobb slik at du rekker å skifte før middagen?

Vesken med leopardprint kommer til å skille seg fint ut fra de blå og rosa tonene, og gir antrekket en skikkelig kul touch.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer