Kle Deg For Helg

Kle deg for helg

Gå for tidløse plagg i gode kvaliteter (og selvfølgelig budsjettkuppene i lakk)!

KLESTIPS: Pernille Teisbæk har en fantastisk stil - her er det bare å hente inspirasjon. Foto: Abaca
KLESTIPS: Pernille Teisbæk har en fantastisk stil - her er det bare å hente inspirasjon. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For min del er det lenge siden jeg har shoppet nå. Ikke fordi jeg er på en slags shoppestopp eller noe, jeg bare har ikke funnet noe som virkelig har truffet meg rett i hjerterota. En ting jeg bestemte meg for da det nå året startet, var å se etter plagg i gode kvaliteter. Etter 23 år på denne jord har jeg merket hvor fort gensere og bukser blir slitt ut, men etter at jeg kjøpte inn noen plagg i gode kvaliteter, ble jeg solgt

Du har nok hørt dette hundre ganger før. Og det er ikke sånn at du skal slutte å kjøpe klær for under 500-lappen. Absolutt ikke - det er jo så mye fint der ute som ikke koster mer enn 250 kroner. Men det er noen plagg du kan legge en ekstra investering inn i. For eksempel en kåpe, en tidløs genser og et par jeans. 

Jeg aner virkelig ikke hvor mange jeans - i sort og blått, jeg har hatt gjennom årene. Og jeg skal jo ikke legge skjul på at de som kostet litt mindre, ble raskere slitt. Det er ikke sånn at du skal betale 10.000 kroner for et par designerjeans, men det er snakk om noe rundt 1000-2000 kroner. Vasker du dem riktig har du også gjort deg selv en tjeneste. 

I kollasjen under finner du en god blanding av plagg i gode kvaliteter og de budsjettvennlige alternativene som virkelig er et kupp! Vi har helt dilla på lakk om dagen, så du finner selvfølgelig det her.

LES OGSÅ: Kjedebutikken Weekday slipper SKAM-inspirerte t-skjorter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer