Påske:

Kle deg for påske!

Her er antrekkene til deg som skal tilbringe påska i bakken, på hytta, eller i byen.

PÅSKA ER (snart) HER: Nå er det ikke lenge til du kan ta deg en velfortjent pust i bakken. FOTO: NTB Scanpix
PÅSKA ER (snart) HER: Nå er det ikke lenge til du kan ta deg en velfortjent pust i bakken. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Endelig begynner påska å nærme seg. Flere i redaksjonen har ventet lenge på solfylte dager med ski på beina, mens andre gleder seg til dagen byen tømmes og påsken kan nytes så å si helt alene.

La oss bare håpe at været innfrir! Kanskje kan du endelig ta på de hvite sneakersene som har stått i klesskapet så altfor lenge?

Video: Slik blir du tøyskoene dine helt hvite igjen!

Kanskje har du planer om å ta det 100 prosent med ro og bare slappe av på sofaen med en god kopp te? Eller går turen til bakken hvor både slalåmskiene og snowboardet er klare for å inntas?

Mulighetene er mange denne påskeferien, men vi har antrekkene klare til alt som skal skje! Så om din ferie befinner seg i byen, på sofaen eller i bakken, har vi antrekkene klare til deg.

Ikke glem å sjekke ut påskeutgaven vår som er i butikk nå! Her finner du vårskoene du vil elske, 25 sider med herlig interiør, ekstra kryssord, quiz og lesestoff, og et intervju med selveste Pia Tjelta!

God påske!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer