Klær

Kle deg i hvitt fra topp til tå

Ikke vær redd for å blende dine omgivelser.

HELHVIT LOOK: Catwalken til Dolce & Gabbana flommer over av hvite blondekjoler, sandaler og tunikaer. Og alt kan brukes samtidig. Hvitt på hvitt - lag på lag. Se informasjon om priser og merker på klærne og tilbehøret lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter
HELHVIT LOOK: Catwalken til Dolce & Gabbana flommer over av hvite blondekjoler, sandaler og tunikaer. Og alt kan brukes samtidig. Hvitt på hvitt - lag på lag. Se informasjon om priser og merker på klærne og tilbehøret lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gjør deg klar for blendahvite dager. Det er lysere tider som gjelder, i farger som tatt rett ut av en bukett med velduftende liljer.

Hos designerne er det uskyldsrent fra topp til tå. I blonder, chiffon og silke. Bonderomantiske bomullskjoler, blafrende slengbukser og stramme dresser går igjen. Alt i knall hvitt.

Se bare på blazerne til Stella McCartney, toppene til Dolce & Gabbana og drømmekjolene til Chloè.

Masse flotte kjøpetips lenger ned i saken.

Helt hvitt er hot

Selv om hvitt aldri går av moten, og er våren og sommerens sikreste motekort hvert eneste år, er forskjellen nå at du kan bruke hvitt fra topp til tå.

Det hvite antrekket må gjerne matches med hvite sko, vesker og skjerf. Likeså med smykker, hatter og solbriller.

Uansett hvilken stil du har så er det altså hvitt som gjelder! I bøtter og spann.

KJØPETIPS: 24 tips som gjør deg blendende vakkerHVITT PÅ CATWALKEN: Fra venstre elegant herreinspirert dress på  catwalken til Stella McCartney, i romantiske blonder fra Dolce & Gabbana og kjo,e i 50-tallsstil signert Chloè. Foto: All Over Press
HVITT PÅ CATWALKEN: Fra venstre elegant herreinspirert dress på catwalken til Stella McCartney, i romantiske blonder fra Dolce & Gabbana og kjo,e i 50-tallsstil signert Chloè. Foto: All Over Press Vis merMer vårmote 2011

Da KK.no spurte «kvinnen i gata» hvilken trend hun likte best, var det 70-tallsstilen som var best likt.

Foretrekker du den helhvite looken, går både H&M og KappAhl for denne. H&M med sin Conscious Collection, som kommer i butikk 14. april – og KappAhl med sin Vintage Stories-kolleksjon, som kommer for salg fra uke 14.

Sjekk også vårkolleksjonene til Zara, Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl, La Redoute, Gina Tricot, Ecco, Levis og H&M - i tillegg til moteredaksjonens vårfavoritter.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer