Christopher Kane

Kle deg i pudderrosa og hvitt i sommer

La deg inspirere av Christopher Kanes vår- og sommerkolleksjon og kle deg i lyse rosatoner kombinert med hvitt. Vi gir deg stiltipsene her!

Kle deg i pudderrosa og hvitt i sommer
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Kle deg sexy og vampete som sett hos Versace

Kle deg i pudderrosa og hvitt i sommer

PINK LADY: T-skjorte med krage fra BZR, kr 699. Skjorte fra COS, kr 1250. Lang skjortebluse fra BZR, kr 999. Bukse fra Epilogue, kr 1500. Øredobber fra Dyrberg/Kern, kr 279. Solbriller fra Zara, kr 249. Belte fra Epilogue, kr 1800. Skjørt fra COS, kr 590. Veske fra Zara, kr 559. Sko fra COS, kr 1500. Foto: All Over, Produsentene.

Les også: Sommeren er tiden for å kle seg i oransje

STILTIPS:

Bytt ut den klassiske svarte skinnjakken med en hvit variant som du kombinerer med et knelangt skjørt i hvitt eller pudderrosa. Se etter enkle kjoler med detaljert snitt eller gå for et antrekk bestående av en skjortebluse og skjørt. Velg gjerne én hovedfarge for antrekket, og bryt helheten med ett plagg i henholdsvis hvitt eller rosa. Spill på kontraster med tilbehør i svart og sølv. På føttene velger du med fordel et par som står til helheten på en naturlig og fin måte uten at det blir for "matchy-matchy".

Les også: Få en chic sommerstil

Av: Julie Kase

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer