Rosa Klær

Kle deg i rosa i høst!

Uforventet nok er fargen en av sesongens hotteste.

ROSA: Streetstyle-jentene har selvfølgelig tatt i bruk høstens trendfarge. Foto: Scanpix
ROSA: Streetstyle-jentene har selvfølgelig tatt i bruk høstens trendfarge. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rosa og jeg har alltid hatt et av-og-på-forhold. Det går virkelig i en evig berg- og dalbane, og akkurat nå er vi virkelig på toppen av denne banen. Jeg elsker rosa om dagen! Men, det er en vanskelig farge å få til å funke. Ofte kan det fort bikke over i en litt for sukkersøt stil, men dersom du sjekker ut DENNE saken, så kan du se hvor kult det er å kombinere en rosa overdel med en sort underdel - gjerne i lakk! 

Dagny Thurmann-Moe, fargeekspert og grunnlegger av Dagny Fargestudio, er enig i at rosa er en komplisert farge, og ifølge henne kommer det veldig an på om du er lys eller mørk i huden om fargen skal funke til deg.

- De rosa pastelltonene er lettest å kle for dem som er mørke og har litt gylden hud. Også en som har veldig blek hud kan kle denne fargen. Den skandinaviske huden har ofte litt problemer med å kle rosa - spesielt den duse varianten. Men dersom du velger en dypere variant, gjerne en fucshia-farge, så vil dette passe mye bedre, sier hun til KK.no. 

Men igjen, her gjelder det å prøve seg fram. Noen ganger kan du bli overrasket over hva som faktisk kan passe deg. Kanskje er en dusere variant noe som vil få hele deg til å poppe, eller så må du velge noe mørkere. Det viktigste er uansett at DU er fornøyd med ditt nye innkjøp - og allerede nå kan du sjekke ut mye av det rosa som finnes der ute i bildekollasjen under!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer