ROSA: Streetstyle-jentene har selvfølgelig tatt i bruk høstens trendfarge. Foto: Scanpix
ROSA: Streetstyle-jentene har selvfølgelig tatt i bruk høstens trendfarge. Foto: Scanpix Vis mer

Rosa Klær

Kle deg i rosa i høst!

Uforventet nok er fargen en av sesongens hotteste.

Publisert

Rosa og jeg har alltid hatt et av-og-på-forhold. Det går virkelig i en evig berg- og dalbane, og akkurat nå er vi virkelig på toppen av denne banen. Jeg elsker rosa om dagen! Men, det er en vanskelig farge å få til å funke. Ofte kan det fort bikke over i en litt for sukkersøt stil, men dersom du sjekker ut DENNE saken, så kan du se hvor kult det er å kombinere en rosa overdel med en sort underdel - gjerne i lakk! 

Dagny Thurmann-Moe, fargeekspert og grunnlegger av Dagny Fargestudio, er enig i at rosa er en komplisert farge, og ifølge henne kommer det veldig an på om du er lys eller mørk i huden om fargen skal funke til deg.

- De rosa pastelltonene er lettest å kle for dem som er mørke og har litt gylden hud. Også en som har veldig blek hud kan kle denne fargen. Den skandinaviske huden har ofte litt problemer med å kle rosa - spesielt den duse varianten. Men dersom du velger en dypere variant, gjerne en fucshia-farge, så vil dette passe mye bedre, sier hun til KK.no. 

Men igjen, her gjelder det å prøve seg fram. Noen ganger kan du bli overrasket over hva som faktisk kan passe deg. Kanskje er en dusere variant noe som vil få hele deg til å poppe, eller så må du velge noe mørkere. Det viktigste er uansett at DU er fornøyd med ditt nye innkjøp - og allerede nå kan du sjekke ut mye av det rosa som finnes der ute i bildekollasjen under!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer