Skinn

Kle deg i skinn!

Skinn er in som aldri før, og vi har funnet våre favoritter!

Kle deg i skinn!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Strikkegenseren på tre måter

Kle deg i skinn!

SHOP PLAGGENE: Brunt skjørt fra Mango, kr 699. Grønne bukser fra Zara, kr 1795. Magetopp fra Kiki de Montaparnass via net-a-porter, ca. kr 6175. Svart skjørt fra Adam Lippes via net-a-porter, ca. kr 17 695. Jumpsuit fra H&M, kr 2999. Grønn skjorte fra Zara, kr 1395. Shorts fra Pierre Balmain via net-a-porter, ca. kr 6115. Ankelkorte bukser fra H&M, kr 2499. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

STILTIPS:

Det fine med skinn er at det passer til så og si alt. Denim, silke og strikk er alle materialer som komplimenterer og balanserer skinn fantastisk fint. Også skinn på skinn er hett, og spesielt denne sesongen er det lov å kle seg i skinn fra topp til tå. En klassisk bikerjakke og det perfekte paret skinnbukser er et godt utgangspunkt for å følge trenden. Ikke vær redd for å satse på farget skinn, både brunt, burgunder og militærgrønt er hete fargetrender denne sesongen - også på skinnfronten.

Les også: Her er høstens heteste skinnjakker

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer