Bli Ny Med Kk

Kledd for ny jobb

- Jeg er en sliten og lykkelige alenemamma, sier Linn. Hun skal søke jobb og synes hun desperat trenger hjelp til å fornye seg. Løsningen var tøffe høstklær, ny hårfarge og lekker makeup.

Den korte jakken har strikkekanter (kr 1865), smårutete bukse har ganske vide brev med oppbretter (kr 700). Oransje kardiganjakke (kr 495) og singlet med blondekanter (kr 235, alt fra Oasis). Stor veske (kr 855, Oasis) og tøffe støvler i samme brunfarge (kr 2400, Lille Vinkel Sko).
Den korte jakken har strikkekanter (kr 1865), smårutete bukse har ganske vide brev med oppbretter (kr 700). Oransje kardiganjakke (kr 495) og singlet med blondekanter (kr 235, alt fra Oasis). Stor veske (kr 855, Oasis) og tøffe støvler i samme brunfarge (kr 2400, Lille Vinkel Sko). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved: Lisa Jacobsen. Hår: På Håret v/Linda Juklestad. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA
Navn: Linn Andersen
Alder: 27
Bosted: Lørenskog
Sivilstatus: Alenemamma med barn på 3 og 5 år.
Yrke: Tar etterutdanning i kontor- og sekretærfag
Høyde: 165 cm
Størrelse: 40/42
Interesser: Blir liten tid utenom huslige sysler, to småbarn og omskolering.

Linn jobbet tidligere i hjemmesykepleien, men det er vanskelig med kveldsvakter og uregelmessig arbeidstid når man er alene med to små barn. Hun har satt seg på skolebenken igjen og er snart ferdig til å søke ny jobb.

- Dagene går til klesvask, husvask, matlaging, gressklipping/snømåking, vedlikehold av hus, henting og bringing av barn i barnehage og SFO. Dermed frister sofaen veldig om kvelden. Jeg vet ikke hvor eller hvordan jeg skulle begynt å fiffe meg opp heller, sa hun.

På bildet i toppen har Linn på seg dette: En kort jakke med strikkekanter (kr 1865), smårutete bukse har ganske vide brev med oppbretter (kr 700). Oransje kardiganjakke (kr 495) og singlet med blondekanter (kr 235, alt fra Oasis). Stor veske (kr 855, Oasis) og tøffe støvler i samme brunfarge (kr 2400, Lille Vinkel Sko).

KLESTIPS
Linn fortalte at vekten hadde gått opp og ned etter siste fødsel, så størrelsen hennes varierte fra 38 til 42, mente hun. Hun ville ikke være for «damete» klassisk i buksedress eller drakt, men ville gjerne ha en mer moden, feminin og tøff stil.

Vi synes hun er tøff i skinnjakke og tweedbukse, og hun blir feminin med «babydoll»-topp til trendy, smale jeans. Siden hun har relativt små bryster, gjelder det å finne en push-up-bh som fyller litt og sitter pent under en utringet topp. Varme fargetoner er nydelig til henne. Brunt kan gjerne være basisfarge, og både oransje- og røde toner er flott til henne.

HÅRTIPS
- Håret har vært samlet i en hestehale fra jeg var jentunge, sa Linn, som gledet seg til ny frisyre. Hun hadde aldri farget håret, men nå fikk det et lysere inntrykk som passet ansiktet og hennes egne farger. Bunnen er farget i en lys bruntone med en snev av kobber.

Det er lagt inn mange lyse striper der spissene er mildnet med en varm/kald farge. Det tykke håret er klipt av i skulderlengde, men det er godt oppklipt og myket opp i fronten. Dermed gir det et litt rufsete og friskt inntrykk. Naturlig fall kommer fram når hun klemmer opp håret under føning.

MAKEUPTIPS
Linn kan gjerne prøve en utrensning av huden i en god hudpleiesalong. For en kveldsmakeup kan urenhetene lett skjules med concealer og makeupkrem over. I sommerhalvåret er det nok med litt solpudder slik at de sjarmerende fregnene synes.

Brynene er fylt ut med brun øyebrynskygge, og på vippene er det brukt vippetang og brunsvart maskara. Øyelokkene er dekket med gullbrun skygge og dypere brun tone i globelinjen. Til slutt fikk hun terrakottafarget rouge og lipgloss i ferskenkorall farge.


FØR: - Jeg har problemer med uren hud, og føler meg til tider som en hormonell 14-åring i full blomst.
FØR: - Jeg har problemer med uren hud, og føler meg til tider som en hormonell 14-åring i full blomst. Vis mer
ETTER: -Dagen ble en fin opplevelse som jeg kan leve på lenge.
ETTER: -Dagen ble en fin opplevelse som jeg kan leve på lenge. Vis mer
Skulderveske med spenne (kr 855, Oasis).
Skulderveske med spenne (kr 855, Oasis). Vis mer
Partyvariant blir det med mørke jeans som har smale bein med glidelås (kr 650, Juvel) til en mønstrete silketopp med blondekanter (kr 745, Oasis). Armring med store, svarte steiner (kr 170, Dansk Smykkekunst), og sko med høye hæler (kr 400, ICU).
Partyvariant blir det med mørke jeans som har smale bein med glidelås (kr 650, Juvel) til en mønstrete silketopp med blondekanter (kr 745, Oasis). Armring med store, svarte steiner (kr 170, Dansk Smykkekunst), og sko med høye hæler (kr 400, ICU). Vis mer
Utskrådd skjørt og ruter er i skuddet (kr 1995), rød pologenser (kr 800) og kort ulljakke med hoftebelte (kr 2200, alt fra Newhouse). Antrekket er supplert med rød veske (kr 650, Friis Company), støvler med høy kilehæl (kr 1795, Bruno Premi) og svart belte med kronespenne (kr 350, Friis Company).
Utskrådd skjørt og ruter er i skuddet (kr 1995), rød pologenser (kr 800) og kort ulljakke med hoftebelte (kr 2200, alt fra Newhouse). Antrekket er supplert med rød veske (kr 650, Friis Company), støvler med høy kilehæl (kr 1795, Bruno Premi) og svart belte med kronespenne (kr 350, Friis Company). Vis mer
Tøffe boots som brettes ned (kr 2400, Lille Vinkel Sko).
Tøffe boots som brettes ned (kr 2400, Lille Vinkel Sko). Vis mer
Kjede med blomster i varme farger (kr 220, Dansk Smykkekunst).
Kjede med blomster i varme farger (kr 220, Dansk Smykkekunst). Vis mer
Armbånd består av seks elastiske ringer (kr 95, Accessorize).
Armbånd består av seks elastiske ringer (kr 95, Accessorize). Vis mer
Fasongskåret lærbelte (kr 500, Saddler).
Fasongskåret lærbelte (kr 500, Saddler). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer