Bli Ny Med Kk

Kledd for ny jobb

- Jeg er en sliten og lykkelige alenemamma, sier Linn. Hun skal søke jobb og synes hun desperat trenger hjelp til å fornye seg. Løsningen var tøffe høstklær, ny hårfarge og lekker makeup.

Den korte jakken har strikkekanter (kr 1865), smårutete bukse har ganske vide brev med oppbretter (kr 700). Oransje kardiganjakke (kr 495) og singlet med blondekanter (kr 235, alt fra Oasis). Stor veske (kr 855, Oasis) og tøffe støvler i samme brunfarge (kr 2400, Lille Vinkel Sko).
Den korte jakken har strikkekanter (kr 1865), smårutete bukse har ganske vide brev med oppbretter (kr 700). Oransje kardiganjakke (kr 495) og singlet med blondekanter (kr 235, alt fra Oasis). Stor veske (kr 855, Oasis) og tøffe støvler i samme brunfarge (kr 2400, Lille Vinkel Sko). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved: Lisa Jacobsen. Hår: På Håret v/Linda Juklestad. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATANavn: Linn AndersenAlder: 27Bosted: LørenskogSivilstatus: Alenemamma med barn på 3 og 5 år.Yrke: Tar etterutdanning i kontor- og sekretærfagHøyde: 165 cmStørrelse: 40/42Interesser: Blir liten tid utenom huslige sysler, to småbarn og omskolering.Linn jobbet tidligere i hjemmesykepleien, men det er vanskelig med kveldsvakter og uregelmessig arbeidstid når man er alene med to små barn. Hun har satt seg på skolebenken igjen og er snart ferdig til å søke ny jobb. - Dagene går til klesvask, husvask, matlaging, gressklipping/snømåking, vedlikehold av hus, henting og bringing av barn i barnehage og SFO. Dermed frister sofaen veldig om kvelden. Jeg vet ikke hvor eller hvordan jeg skulle begynt å fiffe meg opp heller, sa hun.På bildet i toppen har Linn på seg dette: En kort jakke med strikkekanter (kr 1865), smårutete bukse har ganske vide brev med oppbretter (kr 700). Oransje kardiganjakke (kr 495) og singlet med blondekanter (kr 235, alt fra Oasis). Stor veske (kr 855, Oasis) og tøffe støvler i samme brunfarge (kr 2400, Lille Vinkel Sko).KLESTIPSLinn fortalte at vekten hadde gått opp og ned etter siste fødsel, så størrelsen hennes varierte fra 38 til 42, mente hun. Hun ville ikke være for «damete» klassisk i buksedress eller drakt, men ville gjerne ha en mer moden, feminin og tøff stil. Vi synes hun er tøff i skinnjakke og tweedbukse, og hun blir feminin med «babydoll»-topp til trendy, smale jeans. Siden hun har relativt små bryster, gjelder det å finne en push-up-bh som fyller litt og sitter pent under en utringet topp. Varme fargetoner er nydelig til henne. Brunt kan gjerne være basisfarge, og både oransje- og røde toner er flott til henne.HÅRTIPS- Håret har vært samlet i en hestehale fra jeg var jentunge, sa Linn, som gledet seg til ny frisyre. Hun hadde aldri farget håret, men nå fikk det et lysere inntrykk som passet ansiktet og hennes egne farger. Bunnen er farget i en lys bruntone med en snev av kobber. Det er lagt inn mange lyse striper der spissene er mildnet med en varm/kald farge. Det tykke håret er klipt av i skulderlengde, men det er godt oppklipt og myket opp i fronten. Dermed gir det et litt rufsete og friskt inntrykk. Naturlig fall kommer fram når hun klemmer opp håret under føning.MAKEUPTIPSLinn kan gjerne prøve en utrensning av huden i en god hudpleiesalong. For en kveldsmakeup kan urenhetene lett skjules med concealer og makeupkrem over. I sommerhalvåret er det nok med litt solpudder slik at de sjarmerende fregnene synes. Brynene er fylt ut med brun øyebrynskygge, og på vippene er det brukt vippetang og brunsvart maskara. Øyelokkene er dekket med gullbrun skygge og dypere brun tone i globelinjen. Til slutt fikk hun terrakottafarget rouge og lipgloss i ferskenkorall farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer