Rohny Kristensen

Kledd for visning

Ny frisyre og riktig makeup gjorde eiendomsmegler Rita flott som få.

Sort og hvit snekkerkjole med spensel i ull (kr 1700) med tynn høyhalset genser i bomull (kr 700) og dressjakke med emblem (kr 2500, alt fra Gant). Sorte sko med snøring (kr 800, Bjørn Borg).
Sort og hvit snekkerkjole med spensel i ull (kr 1700) med tynn høyhalset genser i bomull (kr 700) og dressjakke med emblem (kr 2500, alt fra Gant). Sorte sko med snøring (kr 800, Bjørn Borg). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin Hår: Alex Frisør/Elisabeth Makeup: Karen Eriksen)
PERSONLIGE DATA
Navn: Rita Veronica Brekke
Alder: 26 år
Bosted: Krokstadelva
Sivilstatus: Samboer
Yrke: Eiendomsmekler
Høyde: 173 cm
Størrelse: 36/38
Interesser: Familien, studier, trening, reise, språk.
Trenger hjelp til: Inspirasjon og veiledning. «Hverdagen er temmelig hektisk. Jeg sjonglerer mellom å være kjæreste, mor til en gutt på 8 og heltidsstudent, noe både garderoben min og jeg bærer preg av», skrev Rita, som synes det er vanskelig å finne en stil som hun kler og som viser hvem hun er.
VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA
Til det meste. Rita har en flott, proporsjonert kropp og trenger ikke ta noen spesielle hensyn. Selv synes hun at skuldrene er for brede — men det synes ikke vi.

NEI
Til store, vide båtutringninger og tverrstripede overdeler som visuelt øker bredden på skuldrene.

På bildet i toppen har Ritap å seg en sort og hvit snekkerkjole med spensel i ull (kr 1700) med tynn høyhalset genser i bomull (kr 700) og dressjakke med emblem (kr 2500, alt fra Gant). Sorte sko med snøring (kr 800, Bjørn Borg).

KLESTIPS
Prøv med pufferme, det kan kamuflere bort noe av bredden på skuldrene.
 • Kjøp noen gode basisplagg som du kan variere med forskjellig tilbehør.
 • Blått er en flott farge til Rita. Det er litt mykere en sort, og tar opp fargen fra øynene.
 • Finn en stil som er deg og som viser hvem du er. Lytt til din egen smak, og vær klar over hva tilhørigheten til miljøet du vanker i å si. Det viktigste er at du selv føler deg vel.


 • HÅRTIPS
  Rita har langt hår som har noen ujevne lengder, men som kan se ut som en lang pasje med underhår. To frisyrer i ett. Fargen er lys gyllen. Håret er farget i en mørkere gyllen tone som får fram og forsterker rødskjæret i håret. Frisøren ville beholde det lange håret, men gi det en klipp som ga frisyren mer helhet. Håret er klippet opp hele veien. Det gjør at volumet i frisyren flyttes opp og ikke ligger rundt halsen.

 • Den nye frisyren gjør det lettere å sette opp håret og gir et mykere inntrykk.
 • En glattetang kan forandre frisyren radikalt.
 • Husk at det kan være lurt å skifte sjampo og balsam av og til, men vend gjerne tilbake til din favoritt etter en stund.
 • Det kan være problematisk å få ut alle sjamporester av langt hår. Hvis du merker at håret forandrer seg, kan det være lurt å bruke et renseprodukt til hodebunnen.
 • SMINKETIPS
  En fin, ungdommelig hud. Problemet er øyebrynene, som er for sterkt markerte, og for mørk maskara, som gir Rita et hardt blikk.
 • Plasser en blyant rett opp fra nesevingen for å finne stedet der øyebrynet skal begynne. Legger så pennen fra nesevingen til ytterste øyekant - der skal brynet slutte.
 • Brynene skal være som en ramme rundt øyet. Bruker du for kraftig farge, synes rammen tydeligere en det som rammes inn, altså øynene. Å finne riktig farge når du korrigerer eller forsterker fargen på brynene er viktig. Å legge øyenbrynsskygge med en god pensel gir det beste resultatet, men det krever trening.
 • Sort maskara er for hardt for de fleste som ikke har virkelig mørkt hår. Bruk en brun eller brunsvart farge. Vær nøye med å påføre den helt inn røttene, det får vippene til å se tettere ut. Det trengs som regel ikke mer enn to lag.
 • Bruk et håndspeil ved haken og se ned på speilet uten å bøye hodet. Slik får du en bedre vinkel når du skal legge farge på vippene.

 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

  FØR: Rita hadde langt hår som hadde noen ujevne lengder.
  FØR: Rita hadde langt hår som hadde noen ujevne lengder. Vis mer
  ETTER: Den nye, gylne hårfargen gir Ritas hud en nydelig glød.
  ETTER: Den nye, gylne hårfargen gir Ritas hud en nydelig glød. Vis mer
  Lang tubekjole med to lags silkechiffon (kr 4300, G Oslo) med langt kjede (kr 150), øredobber (kr 150) og armbånd (kr 150, alt fra Arts & Crafts). Høye lakksko (kr 500, Roots).
  Lang tubekjole med to lags silkechiffon (kr 4300, G Oslo) med langt kjede (kr 150), øredobber (kr 150) og armbånd (kr 150, alt fra Arts & Crafts). Høye lakksko (kr 500, Roots). Vis mer
  Strikket jakke (kr 1700) i bomull til sort skjørt (kr 800, begge Hunkydory) og skinnbukser (kr 3200, Vadumsrum). Bredt flettet belte (kr 500, Mexx). Strikket lue med brem (kr 550, Mads Nørgaard) og veske (kr 975, Benetton). Sko med hæl og snøring (kr 800, Bjørn Borg).
  Strikket jakke (kr 1700) i bomull til sort skjørt (kr 800, begge Hunkydory) og skinnbukser (kr 3200, Vadumsrum). Bredt flettet belte (kr 500, Mexx). Strikket lue med brem (kr 550, Mads Nørgaard) og veske (kr 975, Benetton). Sko med hæl og snøring (kr 800, Bjørn Borg). Vis mer
  KK anbefaler: Denne sjampoen fra Lee Stafford bidrar til å holde håret glatt og fint. Poker Straight Shampoo (kr 100).
  KK anbefaler: Denne sjampoen fra Lee Stafford bidrar til å holde håret glatt og fint. Poker Straight Shampoo (kr 100). Vis mer
  Støvler med liten hæl og snøring bak (1600, Vagabond).
  Støvler med liten hæl og snøring bak (1600, Vagabond). Vis mer
  Firkantet metallklokke (kr 9200, Longines).
  Firkantet metallklokke (kr 9200, Longines). Vis mer
  Dekorativt kjede (kr 320, Swatch).
  Dekorativt kjede (kr 320, Swatch). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer