Rohny Kristensen

Kledd for visning

Ny frisyre og riktig makeup gjorde eiendomsmegler Rita flott som få.

Sort og hvit snekkerkjole med spensel i ull (kr 1700) med tynn høyhalset genser i bomull (kr 700) og dressjakke med emblem (kr 2500, alt fra Gant). Sorte sko med snøring (kr 800, Bjørn Borg).
Sort og hvit snekkerkjole med spensel i ull (kr 1700) med tynn høyhalset genser i bomull (kr 700) og dressjakke med emblem (kr 2500, alt fra Gant). Sorte sko med snøring (kr 800, Bjørn Borg). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin Hår: Alex Frisør/Elisabeth Makeup: Karen Eriksen)PERSONLIGE DATANavn: Rita Veronica BrekkeAlder: 26 år Bosted: KrokstadelvaSivilstatus: Samboer Yrke: Eiendomsmekler Høyde: 173 cm Størrelse: 36/38 Interesser: Familien, studier, trening, reise, språk.Trenger hjelp til: Inspirasjon og veiledning. «Hverdagen er temmelig hektisk. Jeg sjonglerer mellom å være kjæreste, mor til en gutt på 8 og heltidsstudent, noe både garderoben min og jeg bærer preg av», skrev Rita, som synes det er vanskelig å finne en stil som hun kler og som viser hvem hun er.VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅJATil det meste. Rita har en flott, proporsjonert kropp og trenger ikke ta noen spesielle hensyn. Selv synes hun at skuldrene er for brede — men det synes ikke vi.NEITil store, vide båtutringninger og tverrstripede overdeler som visuelt øker bredden på skuldrene.På bildet i toppen har Ritap å seg en sort og hvit snekkerkjole med spensel i ull (kr 1700) med tynn høyhalset genser i bomull (kr 700) og dressjakke med emblem (kr 2500, alt fra Gant). Sorte sko med snøring (kr 800, Bjørn Borg).KLESTIPSPrøv med pufferme, det kan kamuflere bort noe av bredden på skuldrene.
 • Kjøp noen gode basisplagg som du kan variere med forskjellig tilbehør.
 • Blått er en flott farge til Rita. Det er litt mykere en sort, og tar opp fargen fra øynene.
 • Finn en stil som er deg og som viser hvem du er. Lytt til din egen smak, og vær klar over hva tilhørigheten til miljøet du vanker i å si. Det viktigste er at du selv føler deg vel.
 • HÅRTIPSRita har langt hår som har noen ujevne lengder, men som kan se ut som en lang pasje med underhår. To frisyrer i ett. Fargen er lys gyllen. Håret er farget i en mørkere gyllen tone som får fram og forsterker rødskjæret i håret. Frisøren ville beholde det lange håret, men gi det en klipp som ga frisyren mer helhet. Håret er klippet opp hele veien. Det gjør at volumet i frisyren flyttes opp og ikke ligger rundt halsen.
 • Den nye frisyren gjør det lettere å sette opp håret og gir et mykere inntrykk.
 • En glattetang kan forandre frisyren radikalt.
 • Husk at det kan være lurt å skifte sjampo og balsam av og til, men vend gjerne tilbake til din favoritt etter en stund.
 • Det kan være problematisk å få ut alle sjamporester av langt hår. Hvis du merker at håret forandrer seg, kan det være lurt å bruke et renseprodukt til hodebunnen.
 • SMINKETIPSEn fin, ungdommelig hud. Problemet er øyebrynene, som er for sterkt markerte, og for mørk maskara, som gir Rita et hardt blikk.
 • Plasser en blyant rett opp fra nesevingen for å finne stedet der øyebrynet skal begynne. Legger så pennen fra nesevingen til ytterste øyekant - der skal brynet slutte.
 • Brynene skal være som en ramme rundt øyet. Bruker du for kraftig farge, synes rammen tydeligere en det som rammes inn, altså øynene. Å finne riktig farge når du korrigerer eller forsterker fargen på brynene er viktig. Å legge øyenbrynsskygge med en god pensel gir det beste resultatet, men det krever trening.
 • Sort maskara er for hardt for de fleste som ikke har virkelig mørkt hår. Bruk en brun eller brunsvart farge. Vær nøye med å påføre den helt inn røttene, det får vippene til å se tettere ut. Det trengs som regel ikke mer enn to lag.
 • Bruk et håndspeil ved haken og se ned på speilet uten å bøye hodet. Slik får du en bedre vinkel når du skal legge farge på vippene.
 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.