Trinny & Susannah

Kledde av Jon Almaas på scenen

Moteguruene Trinny og Susannah nøyde seg ikke med den første skjorteknappen.

TRINNY OG SUNNANNAH-ATTACK: Almaas var nok ikke helt forberedt på å skulle kaste skjorta, men hadde ikke særlig mye valg. Foto: Per Ervland
TRINNY OG SUNNANNAH-ATTACK: Almaas var nok ikke helt forberedt på å skulle kaste skjorta, men hadde ikke særlig mye valg. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Moteguruene og programlederne Trinny og Susannah er norgesaktuelle med programmet «Trinny & Susannah: Oppdrag Norge» på kanal FEM, og fredag sto de på scenen i Folketeateret i Oslo da KK-dagen 2012 gikk av stabelen.Konferansier var Nytt på nytt-programleder Jon Almaas, og heller ikke han slapp unna Trinny og Susannahs kritiske blikk.- Ok, det er et bra snitt på dressen, selv om den ser billig ut i ryggen - der gjør den deg ingen tjenester.- Bra skjorte, da! Knappene sitter fint, det er et kvalitetstegn.- Vi knepper opp en knapp til, vi, sa radarparet. Men de stoppet ikke der. De ga seg ikke før Almaas sto i bar overkropp på scenen foran en sal fullsatt av 1200 hoiende kvinner.- Vi gjør dette med kvinner hele tiden, og de reagerer nøyaktig på samme vis som deg nå - de suger inn magen, sa moteamasonene til en tydelig ukomfortabel Almaas.Saken fortsatter under bildet.

Komfortabel med kvinner, men...

KK-dagen handler i stor grad om mote, skjønnhet – og kvinner da selvsagt. Men da vi tidligere på dagen spurte «Nytt på nytt»-programlederen om hva han synes er det beste med oss av det motsatte kjønn, ble han usedvanlig tom for ord. - Hmmm... det er vanskelig å svare på. Jeg er jo omringet av kvinner hele tiden jeg, og så har jeg vokst opp omringet av kvinner. Så jeg er vel egentlig mer sammen med kvinner enn menn, og jeg føler meg veldig komfortabel med kvinner, forklarte han. På spørsmål om hva han synes vi bør bli flinkere til, var han imidlertid litt kjappere med svaret. - Ja, jeg synes kanskje dere kunne blitt litt mer forutsigbare, slik at jeg vet hvor jeg har dere. Det er så vanskelig å vite med kvinner, og da snakker jeg ikke bare om kona mi. Det er ikke så mye stemningsskifte blant oss menn, og det er ikke alltid like lett å vite om det er god stemning, hvis du skjønner hva jeg mener, smiler han.Og med henblikk på Trinny og Susannahs skjortestunt - ja, vi skjønner hva han mener.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer