KLE BORT MAGEN: Hvis du ønsker å skjule magen litt ekstra bør du lese tipsene i denne saken! Visste du for eksempel at høyden på livet til buksen er avgjørende? Foto: Shutterstock / Monkey Business Images
KLE BORT MAGEN: Hvis du ønsker å skjule magen litt ekstra bør du lese tipsene i denne saken! Visste du for eksempel at høyden på livet til buksen er avgjørende? Foto: Shutterstock / Monkey Business Images Vis mer

Kle Bort Magen

Klestriksene som skjuler magen

Særlig én kjolemodell har en genial effekt!

KK.NO: Vi har alle ett eller annet vi har lyst til å skjule litt ekstra. Selvfølgelig skal vi være fornøyde med oss selv, men hvis du er av dem som lurer på hvordan du kan skjule magen kun ved hjelp av klær - følg med nå.

Det ultimate plagget for å kamuflere magen, men likevel vise frem fasongen din, er omslagskjolen. Den fremhever midjen din, men samtidig har den litt ekstra stoff som gjør at kjolen ikke blir for avslørende. 

OMSLAGSKJOLEN: Skuespiller Naomi Watts (47) ser fantastisk ut i denne røde omslagskjolen! Foto: Said Elatab / Splash News/ All O
OMSLAGSKJOLEN: Skuespiller Naomi Watts (47) ser fantastisk ut i denne røde omslagskjolen! Foto: Said Elatab / Splash News/ All O Vis mer

- Kjoler som er innsvinget i livet og har volum i skjørtet er også veldig flatterende. Velg en som markerer midjen høyt, det er som regel der vi er smalest, så vil volumet i skjørtet ta fokuset bort fra magen, sier Stine Therese Strand, motejournalist i KK og Henne. 

At annet smart triks er å dytte skjorten eller toppen ned i linningen foran på buksen eller skjørtet.

- Dette gir inntrykk av lengre ben, og du skaper mer fasong i antrekket, sier Strand. 

LES OGSÅ: Stjel roljalstilen: Dronning Maxima (44) av Nederland

Gå for en medium høyt liv på buksen

Stylist og moteekspert Nadine Monroe - som driver bloggen Thestyleresponder.com, har tidligere fortalt at bukser er et godt valg for deg som ønsker å kle bort magen litt. 

Og det er særlig én modell du kan se etter.

- En bukse med et medium høyt liv er bra. En midje som er for lav vil fremheve magen og det samme vil en modell med veldig høyt liv. Derfor er medium høyt liv perfekt, forteller hun. 

En slik buksemodell vil nemlig sørge for at magen ikke henger over bukselinningen, i tillegg til at buksen automatisk vil gi litt hold til magen.

Og når det gjelder lommene, så anbefaler hun modeller med flate lommer. Stikklommer, det vil si de som går litt på skrå frampå buken, bør unngås. 

- I tillegg ville jeg unngått detaljer som store hemper, grove glidelåser og nagler foran. Belte ville jeg også vært forsiktig med, da det også vil kunne trekke oppmerksomhet mot magen, tipser eksperten. 

Dersom du ønsker å bruke et belte mener Monroe at et belte i samme farge som buksen er det beste valget. 

LES OGSÅ: Dette er det verste som kan skje med Synnøve Skarbø på fest

Flatere mage med riktig undertøy

Med riktig undertøy under jeansen/buksen, er du også på god vei til en smalere midje. Hold-in-undertøy er midt i blinken hvis du vil stramme opp og fremheve dine flotte, kvinnelige former.

Shape-bodyer: Perfekt for deg som ønsker flatere mage og definert midje. Plagget er genialt under kjoler og t-skjorter.

De nye bodyene er ikke ukomfortable, så de kan godt brukes til hverdags. Fås også med innebygd bh som gir deg naturlig form og fint løft. Velg body etter bh-størrelsen din!

Control shorts: Perfekt under både bukser og kjoler. De gir flatere mage, definert midje og holder inn hoftepartiet og former rumpa. Velg en shorts med tynn kant for å unngå bulker. Ønsker du bare å glatte ut huden, så gå for «light hold» og lettere stoff.

LES OGSÅ: Slik ser «Sex- og singelliv»-damene ut i dag!

HOLD IN-UNDERTØY: Usikker på om kjolen vil sitte like fint som du hadde håpet på? Hold in-undertøy kan være svaret dersom du ønsker å flate ut magen din. Se alle tipsene over! Foto: Shutterstock / g-stockstudio
HOLD IN-UNDERTØY: Usikker på om kjolen vil sitte like fint som du hadde håpet på? Hold in-undertøy kan være svaret dersom du ønsker å flate ut magen din. Se alle tipsene over! Foto: Shutterstock / g-stockstudio Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: