Nicole Kidman

Klokker i tiden

Vil du følge med, velger du en stor og kraftig klokke nå.

Dolce & Gabbana kjører retrostil med tv-ruten vi kjenner igjen fra 70- og 80-tallet på urskiven til Medicine Man (veil. pris kr 2000).
Dolce & Gabbana kjører retrostil med tv-ruten vi kjenner igjen fra 70- og 80-tallet på urskiven til Medicine Man (veil. pris kr 2000). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Om du er ballerina, parktante eller administrerende direktør, er trenden klokkeklar. I høst skal armbåndsuret være stort, synlig og tøft. Se bare på Kronprinsesse Mette-Marit, skuespiller Nicole Kidman eller golf-esset Suzann «Tutta» Pettersen. Alle bruker de klokker som henger og slenger litt rundt håndleddet. - Før måtte man være interessert i traktorer for å gå med røffe herreklokker, men nå er det veldig hipt, mye fordi vi klarer å lage store klokker som også er pyntet, sier butikkleder Julian Berntzen hos Thune gullsmed og urmaker på Majorstuen i Oslo
 • Se stor bildespesial av klokker fra 800 til 130 000 kroner.
 • Utenom de klassiske sportsklokkene til merker som Seiko, Omega og Citizen, er mer prangende varianter også helt riktig denne sesongen.- Guess er veldig hot nå, de har rimelige ur og er flinke til å plukke opp trender. Et godt eksempel er et dameur vi har i leopardmønster. Dennes også en variant med sebrastriper, sier Berntzen. Han trekker også fram et dameur fra Dolce & Gabbana som ser ut som tv-skjermen vi kjenner igjen fra 70- og 80-tallet. Kanskje mer for de spesielt interesserte, men heller ikke en utenkelig hit å se rundt håndleddene på julebordene og romjulsfestene framover.

  Klokker i alle prisklasser for ihuga moteløver

  Urmaker Bjerke slår også et slag for store dameklokker. - Mange vil ha store klokker nå. Den perfekte varianten er en som både er tøff og pen på én gang, og som kan brukes hele døgnet. På joggetur eller på fest, sier Halvor Bjerke, som driver urmakerforretninger i Oslo og Bergen.Han trekker blant annet fram den klassiske Rolex-klokken som et eksempel. - Rolex har hatt en kraftig utvikling de siste årene. De tidligere herreklokkene deres er blitt mer damete, de er rundere og mer feminine. Men de koster, den billigste ligger på rundt 25 000 kroner, sier han.

  Kraftig og klassisk

  Pink gold!

  Aller mest trendy nå er likevel klokker i rosa gull. Dette gullet ser mer delikat ut enn gult gull, og virker «varmere».
 • Se stor bildespesial av klokker fra 800 til 130 000 kroner.
 • Utover høsten og vinteren spås det dessuten at klokker du kan komponere selv, såkalt customizing (skreddersydd), vil bli en fulltreffer.- Man kan snekre sammen sin egen klokke. Sett at du heller vil ha en diamantfisk i stedet for en sten, ja, da kan du få det, sier Berntzen.Eller så kan du gå for en Chopard Happy Diamonds-klokke med flytende diamanter i urskiven til over 100 000 kroner, eller en sportsklokke til under tusenlappen. Mulighetene tilpasset enhver lommebokstørrelse er heldigvis mange.

  Urtrendy stjerner

  Kjendisene i Hollywood er som vanlig helt i tiden.

  Kjendiskø for klokkekampanjer

  Uma Thurman, Nicole Kidman, Brad Pitt, Paris Hilton, Tiger Woods ... Listen er lang over stjernene som fronter eksklusive klokkemerker.LES OGSÅ:
 • Se stor bildespesial av klokker fra 800 til 130 000 kroner.
 • Helt i tiden
 • Maksimalistisk trend
 • Sporty tid
 • Nye tider
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.