Nicole Kidman

Klokker i tiden

Vil du følge med, velger du en stor og kraftig klokke nå.

Dolce & Gabbana kjører retrostil med tv-ruten vi kjenner igjen fra 70- og 80-tallet på urskiven til Medicine Man (veil. pris kr 2000).
Dolce & Gabbana kjører retrostil med tv-ruten vi kjenner igjen fra 70- og 80-tallet på urskiven til Medicine Man (veil. pris kr 2000). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Om du er ballerina, parktante eller administrerende direktør, er trenden klokkeklar. I høst skal armbåndsuret være stort, synlig og tøft. Se bare på Kronprinsesse Mette-Marit, skuespiller Nicole Kidman eller golf-esset Suzann «Tutta» Pettersen. Alle bruker de klokker som henger og slenger litt rundt håndleddet.

- Før måtte man være interessert i traktorer for å gå med røffe herreklokker, men nå er det veldig hipt, mye fordi vi klarer å lage store klokker som også er pyntet, sier butikkleder Julian Berntzen hos Thune gullsmed og urmaker på Majorstuen i Oslo

 • Se stor bildespesial av klokker fra 800 til 130 000 kroner.

 • Utenom de klassiske sportsklokkene til merker som Seiko, Omega og Citizen, er mer prangende varianter også helt riktig denne sesongen.

  - Guess er veldig hot nå, de har rimelige ur og er flinke til å plukke opp trender. Et godt eksempel er et dameur vi har i leopardmønster. Dennes også en variant med sebrastriper, sier Berntzen.

  Han trekker også fram et dameur fra Dolce & Gabbana som ser ut som tv-skjermen vi kjenner igjen fra 70- og 80-tallet. Kanskje mer for de spesielt interesserte, men heller ikke en utenkelig hit å se rundt håndleddene på julebordene og romjulsfestene framover.

  Rosa gull er noe av det aller mest populære på klokkefronten for øyeblikket. Dette er en Montblanc Red Gold Lady med diamanter og rosegull (veil. pris kr 120.000).
  Rosa gull er noe av det aller mest populære på klokkefronten for øyeblikket. Dette er en Montblanc Red Gold Lady med diamanter og rosegull (veil. pris kr 120.000). Vis mer
  Dolce & Gabbana kjører retrostil med tv-ruten vi kjenner igjen fra 70- og 80-tallet på urskiven til Medicine Man (veil. pris kr 2000).
  Dolce & Gabbana kjører retrostil med tv-ruten vi kjenner igjen fra 70- og 80-tallet på urskiven til Medicine Man (veil. pris kr 2000). Vis mer
  Dyrisk klokke fra Guess med leopardmønster og swarovskikrystaller (veil. pris kr 1900).
  Dyrisk klokke fra Guess med leopardmønster og swarovskikrystaller (veil. pris kr 1900). Vis mer

  Klokker i alle prisklasser for ihuga moteløver
  Urmaker Bjerke slår også et slag for store dameklokker.

  - Mange vil ha store klokker nå. Den perfekte varianten er en som både er tøff og pen på én gang, og som kan brukes hele døgnet. På joggetur eller på fest, sier Halvor Bjerke, som driver urmakerforretninger i Oslo og Bergen.

  Han trekker blant annet fram den klassiske Rolex-klokken som et eksempel.

  - Rolex har hatt en kraftig utvikling de siste årene. De tidligere herreklokkene deres er blitt mer damete, de er rundere og mer feminine. Men de koster, den billigste ligger på rundt 25 000 kroner, sier han.

  Longines Admiral sportsklokke med dobbel tidssone og takymeterskala på urskiven (veil. pris fra kr 17.700).
  Longines Admiral sportsklokke med dobbel tidssone og takymeterskala på urskiven (veil. pris fra kr 17.700). Vis mer
  Klokke fra Seiko, som har som slagord «det er uret ditt som forteller hvem du er» (kr 6000).
  Klokke fra Seiko, som har som slagord «det er uret ditt som forteller hvem du er» (kr 6000). Vis mer
  Sporty klokke med safirglass og svart urskive, vist på visningen av Michael Kors høstkolleksjon (cirka kr 8350, Seiko).
  Sporty klokke med safirglass og svart urskive, vist på visningen av Michael Kors høstkolleksjon (cirka kr 8350, Seiko). Vis mer

  Kraftig og klassisk
  Roségull: Dette dameuret forener de fleste trender når det gjelder klokker denne høsten. Tissot Sculpture Line er i 18 karats roségull og er mekanisk drevet. Det tikkende urverket kan ses på baksiden. Dessuten er den maskuline klokken laget spesielt for kvinner (kr 32 000, Tissot).
  Roségull: Dette dameuret forener de fleste trender når det gjelder klokker denne høsten. Tissot Sculpture Line er i 18 karats roségull og er mekanisk drevet. Det tikkende urverket kan ses på baksiden. Dessuten er den maskuline klokken laget spesielt for kvinner (kr 32 000, Tissot). Vis mer

  Pink gold!

  Aller mest trendy nå er likevel klokker i rosa gull. Dette gullet ser mer delikat ut enn gult gull, og virker «varmere».

 • Se stor bildespesial av klokker fra 800 til 130 000 kroner.

 • Utover høsten og vinteren spås det dessuten at klokker du kan komponere selv, såkalt customizing (skreddersydd), vil bli en fulltreffer.

  - Man kan snekre sammen sin egen klokke. Sett at du heller vil ha en diamantfisk i stedet for en sten, ja, da kan du få det, sier Berntzen.

  Eller så kan du gå for en Chopard Happy Diamonds-klokke med flytende diamanter i urskiven til over 100 000 kroner, eller en sportsklokke til under tusenlappen. Mulighetene tilpasset enhver lommebokstørrelse er heldigvis mange.

  Popstjerne Jessica Simpson følger som alltid moten, også på klokkefronten.
  Popstjerne Jessica Simpson følger som alltid moten, også på klokkefronten. Vis mer
  Hotellarving og designer Nicky Hilton topper sin store, tøffe klokke med en sigg.
  Hotellarving og designer Nicky Hilton topper sin store, tøffe klokke med en sigg. Vis mer
  Skuespiller Lindsay Lohan går for en klokke med rosa rem.
  Skuespiller Lindsay Lohan går for en klokke med rosa rem. Vis mer

  Urtrendy stjerner

  Kjendisene i Hollywood er som vanlig helt i tiden.  Skuespiller Sharon Stone med luksusklokken Dior Christal, som er pyntet med intet mindre enn 488 diamanter.
  Skuespiller Sharon Stone med luksusklokken Dior Christal, som er pyntet med intet mindre enn 488 diamanter. Vis mer
  Brad Pitt fronter klokkemerket TAGHeuer, i likhet med skuespillerkollega Uma Thurman.
  Brad Pitt fronter klokkemerket TAGHeuer, i likhet med skuespillerkollega Uma Thurman. Vis mer

  Kjendiskø for klokkekampanjer

  Uma Thurman, Nicole Kidman, Brad Pitt, Paris Hilton, Tiger Woods ... Listen er lang over stjernene som fronter eksklusive klokkemerker.  LES OGSÅ:
 • Se stor bildespesial av klokker fra 800 til 130 000 kroner.
 • Helt i tiden
 • Maksimalistisk trend
 • Sporty tid
 • Nye tider
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer