Norsk design:

Kolleksjonen til norske Fredrik går viralt

Vogue, W Magazine og Love Magazine har lagt merke til talentet.

VANT PRIS: Kolleksjonen til Fredrik Tjærandsen gjorde at han vant gjev pris fra L'Oreal. Foto: Skjermdump fra Instagram / @fredriktjaerandsen
VANT PRIS: Kolleksjonen til Fredrik Tjærandsen gjorde at han vant gjev pris fra L'Oreal. Foto: Skjermdump fra Instagram / @fredriktjaerandsen Vis mer
Publisert

Over 40 000 treff kommer opp når du googler «Fredrik Tjaerandsen» i skrivende stund. I disse dager er det nemlig svært mange som er nysgjerrige på den unge, norske designeren.

Han viste nylig en kolleksjon som har fått massiv oppmerksomhet og er blitt delt av både britiske og franske Vogue, W Magazine og Love Magazine.

I slutten av mai la Tjærandsen ut et bilde på Instagram-kontoen sin hvor han blåste opp en ballong. Til bildet skrev han at visningen hans vil finne sted dagen etterpå. Lite visste vi at denne ballongen kom til å bli en stor del av kolleksjonen hans.

Se dette innlegget på Instagram

SHOW TOMORROW 7PM #BAFCSM19 @bafcsm

Et innlegg delt av FREDRIK TJÆRANDSEN (@fredriktjaerandsen)

Ned catwalken kom nemlig en modell etter den andre ikledd en eller flere gigantiske ballonger. På første rad satt hver eneste gjest med kameraet sitt ute, for plutselig skjedde det noe helt spesielt.

Den ene modellen hadde på seg en stor, lilla ballong. Mens hun går ned catwalken stopper hun plutselig opp. Hun lager noen bevegelser inni ballongen og med ett går luften ut og blir til et skjørt.

«Kreativt geni»

Denne kolleksjonen gjorde at Fredrik Tjærandsen stakk av med L'Oreal Professionals Young Talent-pris. På Instagram takker han blant andre lærerne sine Anna Nicole Ziesche og Heather Sproat. Under bildet renner det inn kommentarer. Flere hyller den innovative kolleksjonen til nordmannen.

«Bravo», «gratulerer - det var vakkert» og «dette var ikonisk» er bare noen av kommentarene som befinner seg under bildet på Instagram.

Til Love Magazine forteller Tjærandsen at kolleksjonen er inspirert av barndomsminnene hans.

- Det du vil se i dag er uklare minner som går ned catwalken.

Disse uklare minnene gjorde at Fredrik Tjærandsen stakk av med en gjev pris og selvfølgelig mye ros. På slutten av klippet kaller prisutdeleren den norske designeren for et «kreativt geni».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer