Oscar 2015

Kom i kjole rett fra catwalken

Sienna Millers (33) Oscar de la Renta-kjole ble vist frem for 4 dager siden.

SIENNA MILLER: Sienna Miller møtte opp på den røde løperen iført en kjolen signert Oscar de la Renta sin nye designer, Peter Copping.  Foto: All Over Press
SIENNA MILLER: Sienna Miller møtte opp på den røde løperen iført en kjolen signert Oscar de la Renta sin nye designer, Peter Copping. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Søndag var det for 87. gang duket for filmbransjens aller største prisutdeling - The Academy Awards, også kjent som Oscar-utdelingen.

Og er det én prisutdeling hvor det virkelig gjelder å se bra ut, så er det denne.

Kjolevalget til de kvinnelige gjestene er nemlig den desidert største snakkisen, og det er knyttet enorme forventninger til valg av antrekk.

LES OGSÅ: Se sminkelookene fra Oscar 2015! 

Kjole fra Oscar de la Rentas høstkolleksjon

En som virkelig levde opp til kveldens forventinger var Sienna Miller (33), som er kjent fra filmer som «American Sniper», «Foxcatcher» og «Stardust».

Den vakre skuespilleren ankom den røde løperen iført en sort kjole med elegante blondedetaljer, som ble vist under New York Fashion Week for bare fire dager siden.

KKs moteredaktør, Silje Pedersen, har kåret kveldens best kledde, og var ikke i tvil om at Miller var en av dem.

- Sienna Miller var blant stjernene som hadde valgt svart, men det ble ikke kjedelig av den grunn. Den vakre skuespilleren er kjent for å ta spennende kjolevalg, og kjolen signert Oscar de la Renta sin nye designer, Peter Copping, kom mer eller mindre rett fra catwalken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer