Moods Of Norway

Kom i kjole til 200 kroner

- Jeg elsker å handle på salg, sier Høyres partileder Erna Solberg.

KASTET GLANS OVER MOODS OF NORWAY I KJOLE FRA LINDEX: - Jeg kjøpte den på salg på Lindex til 200 kroner, den hadde kostet 399, og jeg føler meg veldig fin i den, sier Høyres partileder Erna Solberg. Vesken er kjøpt i Bangkok og halskjedet er kjøpt i Frankrike. Foto: Adéle Cappelen Blystad
KASTET GLANS OVER MOODS OF NORWAY I KJOLE FRA LINDEX: - Jeg kjøpte den på salg på Lindex til 200 kroner, den hadde kostet 399, og jeg føler meg veldig fin i den, sier Høyres partileder Erna Solberg. Vesken er kjøpt i Bangkok og halskjedet er kjøpt i Frankrike. Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ingen er så gode til å arrangere store og ekstravagante moteshow som Moods of Norway-gutta Simen Stålnacke, Peder Børresen og Stefan Dalhkvist.

For det er ikke uten grunn at de har gjort supersuksess som designere både hjemme og i utlandet.

Fredag slo de nok en gang på stortromma med et gedigent 10-årsjubileum i Oslo Spektrum, og kjendisene stimet over den røde løperen i sitt fineste tøy.

Se bilder av kjendisene på Moods-festen nedenfor:


Mens mange hadde smykket seg med dyre designervesker og sko og kjoler med småfrekk prislapp, gikk Høyres partileder Erna Solberg for en blå kjole hun hadde kjøpt på sommersalget.

- Jeg kjøpte den på salg på Lindex til 200 kroner, den hadde kostet 399, og jeg føler meg veldig fin i den, sier hun til KK.

Solberg elsker å handle på salg, men synes selv hun må begrense impulskjøpene sine noe.

- Når jeg først planlegger å kjøpe nye klær, er det fordi jeg trenger noe helt spesielt. Ellers blir det ofte impulskjøp, og da gjerne på salg, noe som gjør at jeg har alt for mye klær, legger hun til.

Moods er viktig for mote-Norge

Partilederen gleder seg til Moods of Norway-visningen, for hun synes de har mye fint og er spesielt begeistret for alle de freshe fargene som går igjen.

Samtidig synes hun de gjør en utrolig viktig jobb.

- Moods of Norway er viktig for norsk selvtillitt og for mote-Norge. De viser at det lønner seg å ha store ambisjoner når det kommer til mote og design. Ikke minst er det viktig med litt festspill og moro på catwalken, sier Solberg.

- Finn din egen stil

Men Moods-guttas tidvis elleville plagg til tross - Solberg sier selv at hun aldri kommer til å gå i rosa tyllkjole eller noe tilsvarende friskt.

- Det ville jeg bare ikke ha kledd, jeg må føle meg vel i klærne jeg går i, sier hun.

Har du noen stiltips til norske kvinner?

- Det aller viktigste er å finne de fargene du kler, og så kommer mye av seg selv. Stil er individuelt, og varierer fra person til person, sier hun.

Dropp joggebuksa!

Når det kommer til hva hun synes mannfolka bør ha på seg, er hun i alle fall klar på hva hun synes de ikke er så fine i:

- Joggebuksen er jeg ikke så begeistret for, det kler vel egentlig ingen, kanskje bare i treningssammenheng.

Følg moteukene på KK.noKK.no dekker alle høstens moteuker. Under moteuka i København fikk vi vite at hvitt og rosa blir neste sommers store trendfarger, og at helsesandalene gjør comeback.

Denne uken er det Oslo Fashion Week som gjelder, og sammen med KKs moteredaktør Silje Pedersen vil vi gi deg alt av nyheter og oppdateringer underveis!

Nedenfor finner du flere saker fra årets fashion week (vår/sommer 2014):
 • Se kjendisene på åpningen av OFW
 • Viste frem rådyr veskepark på åpningsfest
 • Kristine Vikse: Legg merke til disse plaggene
 • Mardou & Dean: Derfor er disse jeansene en hit
 • Jenny Skavlan om ny sveis på Mardou & Dean: - Føles nesten som om jeg har amputert et bein
 • Fam Irvoll: Sjekk det sexy badetøyet!
 • Mira Craig på Fam Irvoll: Fra brunette til superblondine
 • MATCH: Slik får du perfekt supermodell-hud
 • Nina Jarebrink: Fersken er neste sommers «it»-farge

  Følg også med på Siljes moteblogg, Facebook og Instagram (@kkmagazine) for hyppige oppdateringer, trendspaning, vårens it-plagg, shoppingtips og mye, mye mer fra alle de store moteukene.

  MOTEUKENE PÅ KK.NO: Vi oppdaterer deg om alt som kommer i motebildet til neste år. Foto: Veronica von Clemm/Produsentene/All Over Press
  MOTEUKENE PÅ KK.NO: Vi oppdaterer deg om alt som kommer i motebildet til neste år. Foto: Veronica von Clemm/Produsentene/All Over Press Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer