Gjenskap Stilen

Kom i rute

Vær kvadratisk og gå for ruter, et av høstens hotteste motiv.

Kom i rute
Publisert
Sist oppdatert
Hvis du trodde at ruter var gammeldags og et mønster for bestemødre, tok du grundig feil.
 • Gjenskap stilen her.
 • Liker du pønk, må du se kolleksjonen til britiske Alexander McQueen. Han viste überkule antrekk av skotske ruter til nettingstrømper og kreppet hår. Har du spart på Dr. Martens-støvlene fra 90-tallet, finn dem fram igjen nå. Kombinasjonen skal være pønk, goth og tekno. Kontrastfullt, sprøtt og spennende. Fashion is a madness!Tweedrutene er også veldig populært, og du trenger ikke være snobbete for å like det. Tweed er perfekt til deg som sitter i åpent kontorlandskap og er en tilsynelatende konservativ. Fram med skjørt, som du kombinerer med stramme bluser og push-up-bh, eller invester i en skikkelig ullkåpe med mønsteret. Tweed anno 2006 er sexy og sofistikert. Britiske Burberry og Mulberry er motehus som alltid har sverget til tweed. Andre designere som går for tweed denne sesongen er Louis Vuitton, Hermes og Celine. Pønkens grande dameVivienne Weswood, groungetilhengeren Marc Jacobs og privatskolelooken fra Paul Smith har også ruter i sine kolleksjoner. Finn fram ruterdamen i deg du ogå.LES MER:
 • Alt om høstmoten
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer