Sko

Kom i tidenes vondeste sko

Surferosa-Mariann lider gjerne for skjønnheten ,så lenge det handler om mote. Ikke alle kjendisene kom like upraktisk kledd på OFW.

Surferosa-vokalist Mariann Thommesen smilte og showet like mye som alltid, selv om skoene nesten tok livet av henne fordi de var så vonde. Shortsen hadde hun lånt av kjæresten Daniel Franck, mens hennes faste stylist Josefin Johansson sto for resten av antrekket. Foto: Per Ervland
Surferosa-vokalist Mariann Thommesen smilte og showet like mye som alltid, selv om skoene nesten tok livet av henne fordi de var så vonde. Shortsen hadde hun lånt av kjæresten Daniel Franck, mens hennes faste stylist Josefin Johansson sto for resten av antrekket. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Les alt om Oslo Fashion Week her

Norges fremste designere, kjendiser og moteinteresserte samlet seg på Oslo Kongressenter for å feire den offisielle åpningen av Oslo Fashion Week tirsdag kveld. Det gikk i champagne, designerklær og skyhøye hæler.

Zara, H&M og mormor

Kjendisene var stilriktige, orginale og lekende, og viste at man ikke trenger dyre designerantrekk for å se fantastisk ut på den røde løperen. Merkenavn som spanske Zara og svenske Hennes&Mauritz og Acne var klare favoritter blant fashionistane. De fleste antrekkene var mikset med vintage, skatter fra mormors klesskap og geniale kupp fra loppemarkeder.

 • Les også: Mormor på moten - nå skal du være olding-trendy

  Rett på konsert

  Kveldens mest sporty gjest, var artisten Samsaya, som hadde mikset sin rocka og glamorøse kjole med et par solide, behagelige boots, med sikte på Øyafestivalen etter åpningen.

  Surferosa-vokalist Mariann Thommesen ankom i det hun selv omtalte som «de vondeste skoene hun noensinne hadde hatt på seg», men syntes det var verdt smerten.

  Åpent for alle

  Bortsett fra den offisielle åpningen, og visningene til Batlak & Selvig onsdag og Moods of Norway fredag, er Oslo Fashion Week åpent for alle hele uken. De fleste visningene foregår på Oslo Kongressenter.

  Hvis du ikke er en av de heldigve som vant billetter i OFW-konkurransen på KK.no, kan du kontakte Oslo Fashion Week her for å få tak i billetter.
  Les alt om Oslo Fashion Week her

  Se stjernebildene fra den offisielle åpningen her

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer