Beige

Kommer du til å teste ut en beige hårfarge?

Denne fargen er nemlig så populær på bildedelingstjenesten Pinterest!

BEIGE HÅRFARGE: Cara Delevingne er blant stjernene som har kastet seg på hårfargetrenden. Foto: Pa Photos
BEIGE HÅRFARGE: Cara Delevingne er blant stjernene som har kastet seg på hårfargetrenden. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de siste årene har farger som ombré - hvor håret gradvis går fra mørkt til lys, bronde - en blanding av brunette og blondine, og sølv har dominert skjønnhetsbildet. Selv prøvde jeg å farge mitt brune hår lyst, og du kan se hvordan det gikk HER. Advarsel: Det gikk ikke bra. 

Har du brunt hår kan det fort ta litt lengre tid å komme til et bra og lyst resultatet, men dersom du allerede har blonde toner i håret, kan du prøve deg på denne nye hårtrenden: Beige. Det har seg nemlig sånn at bilder av denne hårfargen tar helt av på bildedelingstjenesten Pinterest. Enten deler folk bilder av den beige hårfargen de skulle ønske de hadde, sine ferdige resultater, og frisører deler bilder av kundene sine som har vært og fått farget håret sitt beige. Psst: Tynt og flatt hår? Her er fire frisyrer som får håret til å se tjukkere ut!

Ifølge Byrdie.co.uk har nemlig bilder av denne hårfargen blitt «lagret» tusenvis av ganger på Pinterest. Til Byrdie forteller Leanne Galvin, hårfargingsekspert hos Josh Wood Atelier, at dette er en farge som kan være vanskelig for absolutt ALLE å kle. En farge som beige kan fort vaske deg litt ut, men når det først funker, så får det både hud og øyne til å «poppe».

- Dersom du ønsker å gå for en hårfarge som beige, er det viktig at du spør frisøren din om å legge inn nøytrale toner - ikke varme eller aske-aktige toner. Varme nyanser vil gjøre det hele mer gyllent, og kaldere toner vil gjør fargen litt for aske. 

Vi liker veldig godt de naturlige tonene ved fargen, og dette er kanskje en fin farge å begynne med dersom du ønsker å gå lysere mot sommeren? La deg inspirere av modell og skuespillere Cara Delevingne (24) (se øverst) og noen bilder vi har funnet på Pinterest under. Kommer du til å kaste den på den beige trenden?

LES OGSÅ: Dette betyr tallene på hjemmmefargen

BEIGE: Den nye trendfargen er en nyanse av blond. Foto: Skjermdump / Pinterest
BEIGE: Den nye trendfargen er en nyanse av blond. Foto: Skjermdump / Pinterest Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer