Beige

Kommer du til å teste ut en beige hårfarge?

Denne fargen er nemlig så populær på bildedelingstjenesten Pinterest!

BEIGE HÅRFARGE: Cara Delevingne er blant stjernene som har kastet seg på hårfargetrenden. Foto: Pa Photos
BEIGE HÅRFARGE: Cara Delevingne er blant stjernene som har kastet seg på hårfargetrenden. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de siste årene har farger som ombré - hvor håret gradvis går fra mørkt til lys, bronde - en blanding av brunette og blondine, og sølv har dominert skjønnhetsbildet. Selv prøvde jeg å farge mitt brune hår lyst, og du kan se hvordan det gikk HER. Advarsel: Det gikk ikke bra. 

Har du brunt hår kan det fort ta litt lengre tid å komme til et bra og lyst resultatet, men dersom du allerede har blonde toner i håret, kan du prøve deg på denne nye hårtrenden: Beige. Det har seg nemlig sånn at bilder av denne hårfargen tar helt av på bildedelingstjenesten Pinterest. Enten deler folk bilder av den beige hårfargen de skulle ønske de hadde, sine ferdige resultater, og frisører deler bilder av kundene sine som har vært og fått farget håret sitt beige. Psst: Tynt og flatt hår? Her er fire frisyrer som får håret til å se tjukkere ut!

Ifølge Byrdie.co.uk har nemlig bilder av denne hårfargen blitt «lagret» tusenvis av ganger på Pinterest. Til Byrdie forteller Leanne Galvin, hårfargingsekspert hos Josh Wood Atelier, at dette er en farge som kan være vanskelig for absolutt ALLE å kle. En farge som beige kan fort vaske deg litt ut, men når det først funker, så får det både hud og øyne til å «poppe».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer