It-veske

Kommer med ny, humoristisk vri på denne ikoniske vesken

«It's not a bag, it's a baguette».

IT-VESKE: Denne veskemodellen er en av verdens aller mest kjente. FOTO: NTB.
IT-VESKE: Denne veskemodellen er en av verdens aller mest kjente. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Det svarer Carrie Bradshaw da hun blir ranet og frastjålet vesken sin i tredje sesong av tv-serien Sex and the City.

For det er ikke en hvilken som helst veske, men en lilla Fendi Baguette hun blir frastjålet i det lille smuget, sammen med favorittskoene hennes fra Manolo Blahnik.

Siden den gang har veskemodellen fra det italienske luksusmotehuset vært ikonisk. Tidenes første it-veske, skal noen ha det til. Det var vesken «alle» skulle ha, og er luksusmerkets absolutte signaturveske.

Da Fendi feiret veskemodellens 25-årsjubileum i fjor, relanserte de den i to ulike utgaver. Nå er den tilbake. Denne gangen med en mer humoristisk vri, dog.

For på herremotevisningen under moteuken i Milano viste Fendi og kreativ leder for tilbehør, Silvia Venturini, nok en nytolkning av vesken – bokstavelig talt.

Baguetter i plysj var nemlig å se nærmest overalt på catwalken; bært i en annen veske, festet under flappen på en nytolkning av den ikoniske veskemodellen (ironisk nok) og til og med noe overraskende som paraplyholder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer