H&m

Kommer snart på H&M

Her kan du ta en smugkikk på hva på som kommer i billigkjeden til våren.

KUL MIKS MED EN TOUCH AV 80-TALLET: Svart blazer (kr 500), badedrakt i 80-tallsstil som også kan brukes som topp (kr 150) og skreddersydd skjørt med spennende snitt (kr 350, H&M).  Foto: Peter Gehrke
KUL MIKS MED EN TOUCH AV 80-TALLET: Svart blazer (kr 500), badedrakt i 80-tallsstil som også kan brukes som topp (kr 150) og skreddersydd skjørt med spennende snitt (kr 350, H&M). Foto: Peter Gehrke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Av med ullstrømpebukser som klør og lange, tjukke strikkeplagg i nyanser av brunt, grått og svart. Inn i vår- og sommervarmen iført flagrende volangskjørt i duse pasteller, lyse olajakker i rockabillystil og retroromantiske kjoler.Våren er verdt å drømme om og vente på skal vi tro klærne som kommer. kk.no tok en tur innom showrommet til H&M for å smugkikke litt.Se bilder av klærne og trendene lenger ned.
 • Les også: Vi smugprøver H&Ms nye stjernekolleksjon
 • Dust og deilig

  Ingen overraskelse er det å se at romantiske flommende kjoler igjen blir en hit. Med volanger, i hippiestil eller munter 50-talls.Mer krevende blir kanskje buksedressen, som kommer til å herje motebildet en god stund framover. Da gjelder det å finne en variant man føler seg komfortabel og glad i.
 • Les også: Moten vi tror på
 • På fargefronten er det enten lyse farger som blått og babyrosa, eller varme sandtoner og akvareller det går i. Ellers er fersken og lakserosa neste års store hitfarge. Perfekt for deg som liker å få oppmerksomhet og som gjerne vil synes.

  Se hvordan klærne kan kombineres med hverandre:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer