Blått

Kongeblå er sesongens store farge

Slik kombinerer du den med annet tilbehør.

LÆR AV KJENDISENE: Blake Lively, Reese Witherspoon og Uma Thurman bruker forskjellig tilbehør til blåfargen. Hvor vågal er du? Foto: All Over Press/Colage: Tone Ruud Engen
LÆR AV KJENDISENE: Blake Lively, Reese Witherspoon og Uma Thurman bruker forskjellig tilbehør til blåfargen. Hvor vågal er du? Foto: All Over Press/Colage: Tone Ruud Engen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Blant alle de spenstige fargene som er blant trendene i år, er det mye å velge mellom.

Hvis du ikke er tøff nok til å kaste deg på kombinasjoner som lilla og oransje, kan det hende at dette faller i smak hos deg.

Kongeblå er nemlig sesongens store farge, og skuespillere som Reese Witherspoon, Kate Middleton og Uma Thurman viser hvordan du skal bruke fargen.

I tillegg er blått sagt og være sesongens tryggeste knallfarge. Så, gå til innkjøp av blått!

LES OGSÅ: Fargetipsene som funker

Populært blant kjendisene

Den røde løperen har den siste tiden blitt tatt over av en kongelig blå, skriver Daily Mail (Ekstern lenke). Fargen var en stor hit på catwalken i fjor, og nå som alle de nydelige kongeblå plaggene har kommet ut til butikkene, kan du se den på mange kjente fjes.

Blant annet har vi observert Kate Middleton, hertuginne av Cambridge, i kongeblått ved flere anledninger. De siste dagene har hun brukt en navyblå dongeribukse noen dager på rad, og det er heller ikke lenge siden vi så henne i en nydelig, blå kjole fra Zara.

Det er kanskje ikke så rart at denne fargen har blitt så populær. Den passer til de fleste hudtoner, og er heller ikke vanskelig å kombinere med andre farger eller tilbehør.

LES OGSÅ: - Marineblått er den nye svart

Slik bruker du fargen

Sterke blåfarger kan virke vanskelig å kombinere med noe annet, men det trenger ikke være så vanskelig. Blake Lively og Reese Witherspoon viser hvordan fargen passer til både sterke farger og mer nøytrale nyanser.

Sorte pumps er en enkelt løsning, men hvorfor ikke gjøre det litt mer spennende? Hudfarget sko gir deg milelange bein i tillegg til at det er råstilig til en kjole i sterk blått. Har kjolen din en litt dusere blåfarge, kan det også være fint med et hudfarget belte i livet.

Reese Witherspoon er av kjendisene som best liker å bruke nøytrale farger til blått. Tidligere i år brukte hun en kongeblå kjole fra Stella McCartney i London, med lekre sko i nude til.

Se flere bilder av hvordan kjendisene bruker fargen:LES OGSÅ: Slik bruker du fargesterk sminke

Hvis du er av den mer vågale typen, trenger du imidlertid ikke å nøye deg med nøytrale farger. Blake Lively brukte blant annet sine lilla, skyhøye Christian Louboutin til sin flotte hockeykjole på Elle Style Awards i februar.

Av smykker og annet tilbehør er du alltid trygg med gull. Hvis du ikke skal være fullt så pyntet går den også fint sammen med lysebrunt. Finn en lysebrun, stilig veske eller et belte som du kan ha i livet. Kanskje du finner noe blant redaksjonens favoritter her.

LES OGSÅ: De perfekte sommerskoene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer