FRA ARMANIS VISNING: Stjel denne sminkelooken med tipsene i saken! Foto: All Over Press/Stella Vaage
FRA ARMANIS VISNING: Stjel denne sminkelooken med tipsene i saken! Foto: All Over Press/Stella Vaage Vis mer

Armani

Kopier Armanis duggfriske catwalk-look

Slik gjør du!

Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO - I PARIS: Da STYLEmag fikk eksklusiv innpass backstage før Armani Prive SS15-visningen i Paris mandag denne uken, fikk vi et innblikk i hvordan modellene fikk sin duggfriske, glødende look som, i kjent Armani-stil, var inspirert av havet. 

 - Mr. Armani er alltid veldig nøye på hvordan makeupen skal være, denne gangen var det enkelt å gjenskape looken har var ute etter.

- Det viktigste var den duggfriske huden: glødende, lett og ikke et tykt lag av makeup, forteller Giorgio Armanis «creative makeup director», Linda Cantello til STYLEmag.no. 

<strong>LYSEBLÅTT:</strong> Legg merke til hvordan sminken blir lagt på øyelokket. Foto: Stella Vaage
LYSEBLÅTT: Legg merke til hvordan sminken blir lagt på øyelokket. Foto: Stella Vaage Vis mer

Slik får du glødene hud à la Armani

Her er hennes tips til hvordan du kan kopiere looken: 

1. Rens huden med dine vanlige renseprodukter.

2. Påfør en glødende dagkrem med litt farge. Pass på at fargen ikke er for mørk. For å gjenskape denne looken er det den bleke, naturlige og duggfriske porselenshuden som er nøkkelen. Styr unnå mørke, tykke og mattende produkter. 

3. Bruk en krembasert blush i eplekinnene - styr helt unna pudder-produkter. 

4. Om nødvendig kan du bruke en lysreflekterende concealer under øynene. Pass på at også denne har en glødende effekt fremfor en mattende. 

LES OGSÅ: Se trendene fra Haute Couture-showet

<strong>VISNINGEN:</strong> Sminken er naturlig og frisk. Foto: PIXELFORMULA/SIPA/All Over Press
VISNINGEN: Sminken er naturlig og frisk. Foto: PIXELFORMULA/SIPA/All Over Press Vis mer

<strong>DETALJER:</strong> Her er modellen sminket litt annerledes. Se hvordan sminken har blitt lagt under øynene. Foto: PIXELFORMULA/SIPA/All Over Press
DETALJER: Her er modellen sminket litt annerledes. Se hvordan sminken har blitt lagt under øynene. Foto: PIXELFORMULA/SIPA/All Over Press Vis mer

Til slutt kan du fiksere looken med en lett dusj av fuktgivende ansikstpray. Ikke fiksér med pudder, da det vil matte ned looken og ta bort den friske gløden. 

 - Vi brukte Crema Nuda, for å få den glødende porselenshuden.  Det er en «glow treatment» fremfor en foundation. Crema Nuda er både hudpleie og foundation i ett, men må ikke forveksles med BB cream eller CC cream, forteller Linda.

LES OGSÅ: Se trendene fra Haute Couture-ukene

STYLEmag på fashion week

TEAM STYLEmag dekker flere av moteukene direkte.

Følg Stella, Nathalie og Darja på snapchat: stylemag1, og på Instagram: @stylemag, @nathaliehelgerud, @darjabar og @stellamoniq.

OBS. Reisen til Paris var delvis sponset!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer