Hertuginne Kate

Kopier Kate for 100 kroner

Du kan enkelt sikre deg luksusstilen til hertuginne Kate (34) - uten å blakke deg!

TAJ MAHAL: Det var store forventninger til hva hertuginne Kate (34) kom til å bruke da hun og prins William skulle besøke majestetiske Taj Mahal i India. Prislappen på kjolen er nokså dyr, men vi har selvfølgelig funnet noen billigere alternativ. Psst: De ligger nederst i saken. Foto: Pa Photos
TAJ MAHAL: Det var store forventninger til hva hertuginne Kate (34) kom til å bruke da hun og prins William skulle besøke majestetiske Taj Mahal i India. Prislappen på kjolen er nokså dyr, men vi har selvfølgelig funnet noen billigere alternativ. Psst: De ligger nederst i saken. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Kate (34) og prins William (33) har vært på en omfattende tur til India, og med så mange møter, er det selvfølgelig viktig at antrekkene er på plass. Kate har i løpet av de sju dagene i Asia, hatt på seg alt fra fargesprakende antrekk med lekre mønstre til nedtonede kjoler i kremfarger. Anerkjente britiske designerne ble godt representert under turen, og i kofferten pakket 34-åringen blant annet med kreasjoner fra Alexander McQueen, Emilia Wickstead, Jenny Packham, Topshop, Paul & Joe, Glamorous.com, L. K. Bennett, Mulberry, Rupert Sanderson, Accessorize/Monsoon og Temperley London. 

Prisen på antrekkene varierte like mye som designerne, og vi så blant annet innslag fra billigkjeder som Topshop og Accessorize. Men kjolen som nok har fått mest oppmerksomhet er det hun brukte da hertuginnen og prinsen besøkte Taj Mahal.

Designeren bak den hvite kjolen med fantastiske detaljer var ikke britisk, men amerikanske Naeem Khan. Ifølge The Telegraph var det stor spenning rundt hvilken kjole Kate kom til å bruke under dette besøket, da hun og William skulle gjenskape bildet som ble tatt av prinsesse Diana i 1992. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer