Elena Perminova

Kopier moteikonets sommerantrekk!

Det russiske moteikonet Elena Perminova kombinerte metallisk eleganse med en avslappet stråhått for en unik sommerstil. Kopier hennes look her!

Kopier moteikonets sommerantrekk!
Publisert
Sist oppdatert
Kopier moteikonets sommerantrekk!

LEKKER KOMBINASJON: Elena Perminova har et unikt øye for mote, og er ikke redd for å kombinere det uventede - noe hun alltid gjør med suksess! Foto: All Over.

Les også: La deg inspirere av moteikonet Elena Perminova

Kopier moteikonets sommerantrekk!

SHOP STILEN: Kjole fra Oh My Love, kr 340. Veske fra Stella McCartney via mytheresa.com, ca. kr 6675. Hatt fra Asos Collection ca. kr 145. Solbriller fra Prada via mytheresa.com, ca. kr 2100. Sølvring med perle fra Bjørklund, kr 398. Foto: Produsentene, Mytheresa.com, Asos.com.

STILTIPS:

Sommeren har mange trender, blant dem er metalliske plagg, imitert dyreskinn og stråhatten. Gjør som den russiske it-jenta Elena Perminova og lek med kombinasjoner av trendene denne sesongen, men pass på at det ikke blir overdrevet ved å velge plagg og tilbehør med elegante og rene snitt, som ikke overdøver hverandre.

Les også: Hatten er sommerens «må ha»!

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer